Chokladbollar och pojkvän

Mums för det! Jaha, idag var första skoldagen då. Det var helt ok, och jag är faktiskt ganska glad. Och pepp! Kalla mig konstig, men jaa.. that’s the way, aha aha, I like it, aha aha. Vi började 8.30 i aulan, det var alla SPINT2 och alla SP2. Så typ ropade de upp oss i klasserna osv. Våran klass är precis som vanligt, förutom Pagander, Signe, Pernilla och Michael, + att vi har fått en ny i vår klass; Birk. Men nåväl, det kommer väl att gå med den förändringen. Tjejorna kommer vi att träffa ändå, typ på träffarna och rasterna osv! 😀 Well, vi gick till vårat nya klassrum (316) där vi fick reda på scheman och fick lite papper att fylla i. Och klockan 10.00 var vi klara, ganska nice. Så det blev Cactuz med Maja, Signe, Stephi, Sara, David, älsklingen, Malin, Jenny & PB (har jag glömt nån?). Jag köpte dock inget, eller Daniel köpte en Loka till mig, men det var liksom allt. Väntade med mat tills vi kom hem till Daniel efteråt för jag ville vara nyttig (yaaay mitt nya liv är nu på G!).

Efter fikat så gick jag och Daniel till Willy’s där vi köpte smör, havregryn och cappuccino m. daimsmak (eller hur det nu stavas). Sen blev det trean hem till baby där jag åt mat, vi myste, farmade, bakade chokladbollar, pratade och tittade på tv. Mohaha, jag älskar Daniel. Jag älskar att vara med Daniel. Jag vill leva mitt liv med Daniel. <3 Tjaa.. jag kom hem till mig ungefär typ vid kvart i sex, då pratade jag lite med päronen och sedan vid sex blev det tele med Hanna i typ en timma och sex minuter och därefter blev det promenad med mamma i rask och svettig takt i ungefär 50 min. Yaaaay, mer nyttig! 😀

Nåväl, nu känner jag typ att jag har sugit på att skriva om mina veckor det senaste, och tyvärr är jag inte så glad på att skriva en himla uppsats, så jag ska helt enkelt skriva varje dag och skriva en sammanfattning på hur det var. Japp, så får det helt enkelt bli. För allas bästa.

Juli 29, onsdag: Resan till Norge började, det tog hur himla lång tid som helst, påvägen till vårt mål så passerade vi totalt 82 tunnlar och många tullar. När vi väl kom fram så möttes vi av Johnny & Unni som hade gjort en mysig kvällsmat till oss. Träffade deras nya hund Egon och deras gamla hund Sita.
Juli 30, torsdag:
Storm. Jag och mamma låg hemma med migrän. Mycket bad och god mat (dock vadade jag bara i vattnet), träffade Hege och hennes mysiga familj. Barnen spelade Uno iHeges campinghus och träffade även deras hundar Erik och Nora.
Juli 31, fredag:
Promenader, extremt god mat, kubb och krabbfiske, bara en del av allt som hände. Desirèe, mitt kusinbarn (alltså barn till Linn), kom och hälsade på en stund.
Aug 01, lördag:
Tittade på krigsminnen, alla åt stora lass av krabbklor och räkor (jag åt pannkaka) och det blev badning och Uno på kvällen. Även pappa badade, pga några martinis. Jag mådde väldigt dåligt på förmiddagen eftersom att jag hade typ migrän.
Aug 02, söndag:
Sista dagen i Norge, åkte ifrån stugan runt nio på morgonen direkt till Stavanger för att familjen var tvungna att se på en jättstor och lyxig färja. Tittade på souvenirer och slappade i bilen. Vid sju eller åtta tog vi färjan från Sandefjord över till Strömsdag, köpte massa godis och åt pommes. Dock blev jag sjösjuk, usch.
Aug 03, måndag: Ärligt talat kommer jag inte ihåg vad som hände, var väl antagligen bara hemma och slappade. Daniel sov över från söndagen, så var var med varandra ett tag. Dock bara till två tror jag.
Aug 04, tisdag: Var hemma hos mormor på besök tsm med mamma och Stoffe, vi åt utsökta pannkakor som bara mormor kan laga! MUMS! Gick även ut med alla hennes fem hundar, en promenad som gick på 2,5h.
Aug 05, onsdag: Hanna kom hit och vi gjorde massa mys. Disskuterade resor och bakade übergoda muffins som blev succé. Tittade på Ms. Marple osv. Hanna sov över.
Aug 06, torsdag: Solade, planerade resor, målade taket på mitt, snart, nya rum. Lade ansiktsmasker som Hanna bara fick behålla i typ två minuter, sen kom hennes mamma.
Aug 07, fredag: Kommer ej ihåg! :O Slapp hemma skulle jag tro. Juste, åkte in till stan för att fika med Malin också, det blev Lejas. Vi satt också i parken och pratade länge och sen blev det mat på Pingvin där vi kom på en smart idé. Asroligt att träffas var det, hihi.
Aug 08, lördag: Tog det lugnt hemma tills jag skulle pass barn hos Jonas och Madde vid klockan sex. Fick pizza till middag och sen blev det bara att passa Tilde och Iza, ända inpå natten vid 1, då de först ville sova. Sov över där.
Aug 09, söndag: Tog bussen till Gullholmen för att träffa min älskling som jag älskar så himla mycket. Otto var med och vi chillade, alla tre. Lagade en underbart god mat. Sedan på kvällen blev det monopol med Torvald. Värvade också Otto till Farmville.
Aug 10, måndag: Chillade och tog det allmänt lugnt, var väldigt mysigt.
Aug 11, tisdag: Daniel och Otto åkte ut med nån båt till Silleskär där de badade och hade det roligt, jag stannade dock hemma för att ge de lite ensamhet. När de kom hem stekte vi pannkakisar, myste och jag läste skvallertidiningar! Senare så blev det revenge på monopol hos Ottos morföräldrar (där jag vann)! 😀 Sen kom vi hem till Daniel och tittade på tv och åt grönsaker med dipp. Det blev typ 2½ men och Scrubs.
Aug 12, onsdag: På eftermiddagen vid typ fyra så åkte moi, Daniel et hans mamma hem till Ua där jag och älsklingen blev avsläppta hemma hos mig. Vi tittade på Ms. Marple och gosade. Daniel sov över.
Aug 13, torsdag: Åkte in till stan med baby min och han klippte sig. Sen blev det torp (btw det haglade denna dagen!) där vi shoppade loss. Jag köpte tre linnen och lite mer, och Daniel köpte typ ett par byxor, två t-shirts och en huvtröja. Säkert mer, men kommer ej ihåg. Vi tittade på hamstrar, pratade, fikade på Coffe Roomer osv. Vi åkte med mamma och pappa hem till mig sen. Älsklingen sov över.
Aug 14, fredag: Daniel åkte hem vid typ fem eller något, och vi hann med att göra en hel del innan dess. Vi bakade massa muffins också, hihi.
Aug 15, lördag: Hände det inte överdrivet mkt om jag inte minns fel. Men jag minns säkert fel bara för det.
Aug 16, söndag: Det blev middag med Daniel och hans föräldrar hemma hos mig tsm med min familj då, ganska mysigt och coolt faktiskt.
Aug 17, måndag: En jättedeppig dag, jag övertalade min älskling att åka hem till mig och sova över. Han är BÄST! Vi myste och myste och myste. Tack för att du finns.
Aug 18, tisdag: Åkte till stan vid tre för att shoppa lite skolstuffs och höra med Uppströms hur mycket det kostar att färga håret. Vi köpte likadana kalendrar och två st sjuämnesblock var och jag köpte två överstrykspennor, en rosa och en grön. Innan shoppingen så tog vi oss varsin Mocha latte på Espresso House och hade det allmänt bäst. Handlade sist men inte minst på Willy’s. Det blev dipp, gräddfil och loka (tror det var allt). Lagade mat när vi kom hem och sen blev det filmen Jack the Ripper på kvällen tsm med dippen och grönsakerna.

Well, nu tycker jag att jag har beskrivit mina dagar ganska så utförligt.
Jag ska förresten snart pierca min navel tror jag, och mamma har sagt till mig att hon vill betala hälften av min färgning hos frisören. Så jag är glad, mohaha.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bäst, pusshejs.

2 thoughts on “Chokladbollar och pojkvän”

 1. Hmm, nej jag håller med dig på den punkten (faktum är att det suger att ha migrän.. och jag tycker att vi är läskigt lika nu o.0 Det var nog nåt med blodsystergrejen alltså..). <3 Haha, och jo du är jätteduktig. Fortsätt så! Imorn blir det nog massa mer bilder. Annars kommer de lagom till fredag kväll! 😀

  Och jaja, gör det då din mupp. Gillar väl dig ändå.. BLÄ! <3
  Ooh ja! MASSA tele i helgen! 😀 <3

  Du är bästaste, jag älskar dig med Zuhhu!
  Du är mitt samvete och jag är din människa. Skeden på äppelpajen. <3

 2. Åh, din stackre, det är inte alls bra att du har migrän! Jag vet hur det känns, och jag lider med dig (men du, det börjar nästan bli läskigt hur lika vi har blivit på senare tid o: )
  Och btw, såg du att jag hade kollat igenom ALLA dina bilder? 😀 *stolt* Mohahaha, jag börjar blirt riktigt duktig på det här tycker jag ^^ Jag lägger upp bilder på mig nu i helgen, vad du än säger. Jag orkar inte just nu :*

  Telefon i helgen, true?
  Du är bäst, jag älskar dig Uraw 😀 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *