Mitt hjärta hoppar för dig

Okej, detta har jag hunnit med:

¤ Skriva blogg för typ två veckor
¤ Fixa en grej till Hanna
¤ Rensa på rummet
¤ Lägga upp loads of pics
¤ Greja på min Farmville
¤ Rensa bland mina kläder (?)
¤ Tänka lite och planera min budget

Det fetstilta är det som jag har hunnit med, för er som inte fattade det. Dvs imorgon så.. skriver nog massa blogg, lägger upp resten av alla bilderna, rensar bland mina kläder, planerar min budget, kanske fixar grejen till Hanna och så ska jag hinna med att städa lite. Typ dammsuga och damma osv. Men det funkar nog. Fast vid fem så kommer Daniels päron och han själv då, så då får allt vara klart. 🙂 Vi har nämligen bjudit de på middag, eller ja, mina föräldrar har det i alla fall.

Nu ska jag ladda upp resten av bilderna för 30:e juli och sen får vi se på resten, det beror helt och hållet på min dator. Ha det bäst, cya!

SAKNAR DANIEL <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *