FoxNews

All of the boys and all of the girls are begging to if u seek Amy?

Nu väntar jag på Daniel, mwiiip. Han kommer typ om en timma om jag får gissa.. Men hoppas att det blir innan det. <3 Jag skulle målat mina naglar rosa också, som han ville, men det blev bara skit så jag fick ta bort det. Så det blir genomskinligt senare istället, bah. Yay, annars så är det såhär; det är bara en dag kvar tills vi åker! Knappt det ju! Mohaha. Fast i och med det så betyder det också att jag måste göra massa mat sen, baah. För mamma och pappa hade tänkt sig att jag skulle leva på hemmagjord burgare under hel resan, dvs. onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag, vilket jag tycker verkar lite tjatigt. Så jag sa att jag skulle fixa lite annan mat, så senare ska jag steka sojabitar och steka massa pannkakor. Så har jag åminstone tre rätter att välja på istället för en. Hoppas vi äter ute nån dag också, hihi (vilket vi antagligen inte kommer att göra).

Maha, det ska faktiskt bli kul att åka. Kanske inte att åka dit, för vi mås trängas i en pytteliten bil, och vi är fem stycken (och eftersom att jag och Daniel vill sitta bredvid varandra så måste någon av oss, antagligen turas vi om, sitta i mitten hela tiden, BAH!). Men de kommer i alla fall vara kul när vi kommer dit, mihi. Träffa släkten (en del där, dvs Linn med familj och Hege med familj, har Daniel aldrig träffat, så det kan bli intressant) och så blir det ju massa härlig norsk dialekt och Norge är så himla fint, och jaa. Hoppas det blir fint väder bara, hihi.

Nej nu ska vi snart fika och jag måste göra nån slags mat för jag dör av hunger snart, hehe. Så ha det bäst! Bloggar nog inte mer fören typ på måndag, dvs om sex dagar. För jag ska ju som sagt vara i Norge tills söndag och vi kommer hem på kvällen och Daniel är med. Så det blir nog blogg på måndag. Ha det bäst, puss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *