Chemical moment

Just another reason I could never forget you.
2 år och 3 månader med min underbara älskling idag, huh. Mumsigt värre!

Seriöst, idag har jag städat mitt rum så noga så det går nästan inte mer, haha. Jodå, det går allt. Men jag har rensat i mina vita hyllor och jag har dammat varje prydnad och varje hylla och dammsugit överallt. Extremt noga. Och jag har dammat nattduksbordet och tavlorna. Och lite mer. Och så har jag resnat ännu mer, huh. Men det har funkat. Nu känns det riktigt gött! Saknas bara en skurning typ. Och så ska jag pilla med massa småsaker som jag skrev i det tidigare inlägget. Men det tar jag en annan dag. Jag har åtminstone börjat att skriva ner alla telefonpåminnelser från min röda mobil till telefonboken. Men det är fortfarande typ påminnelser för typ ett år kvar. Och massa på den rosa mobilen med. Usch! Men jag ska skaffa mig en ny, fräsch och hel telefonbok sen som jag ska skriva rent allt i. Så blir det lite ordning. Eller ja, lite mer ordning det vill säga.

Idag har vi haft gäster; familjen Rönnholm (fast syssling Marcus var inte med, så det var “bara” Kenny, Ann-Sofie & John). Det har varit trevligt. Vi fikade, åt mat, pratade och hade det allmänt kul. Sist vi sågs var typ på morfars 75-årskalas i Oktober förra året, så ja, det var ju ett tag sen. Vi hade en del att säga till varandra om man säger så.

Det blev även massa telefon med min älskling, hihi. Och jag bara sååå längtar tills imorgon för då får vi ses igen! Det har gått en vecka och 2 dagar sen sist gång vi sågs! 🙁 Men nu snaaaart. För nu ska jag sova och då går timmarna fort och sen så går jag upp tio och baby kommer vid ungefär ett – halv två. Det betyder,f ör er som inte kan räkna ut det själva, att jag har ca. 3h på mig att göra annat. Och det kommer gå fort. Jag ska fixa mig, duscha, fixa mig igen, fixa lite på rummet, pilla på datorn, äta frulle… ja.. det kommer att gå fort. (a)

BAH, jag har blivit medlem på FarmVille också, haha. Det verkar ju nice.
Men nu ska jag sova, ha det bäst alla. Puss på er.

Saknar min Daniel. <3

One thought on “Chemical moment”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *