Hängmatta och banan

Yaaay! Vi har skaffat oss en hängmatta. Nejmen vi har alltid haft den men inte direkt haft någon bra plats för den att hänga på. Men nu har vi äntligen hittat oss ett hyfsat ställe. Fast det är nog bara temporärt. Vi har en superplan, som jag tycker att vi borde genomföra, mohaha! Aja. Annars är det sådär. Tror att jag har typ humörsvängningar. Det är inte kul. För jag var skitledsen förut. Men nu är det bättre. Men ändå, mupp.

1. Pernillas present blev asnice tycker jag! Mohaha. Jag, Sara & Jonna fixade ihop den sådär snyggt i torsdags innan Hanna kom. Jonna var ju där eftersom att hon skulle klippa mamma, Stoffe, Åsa, Björn, Bea & morfar (fast hon klippte mig lite också). Och Sara var där för att jag.. bjöd in henne. Vi fixade ju som sagt presenten och lite sådant. Vid typ lite innan sju så åkte Sara hem (hennes syster hade vägarna förbi) och vid sju, lite mer exakt, så kom Hanna hit. Det var nice! Och vid typ nån gång runt åtta-nio så åkte Jonna hem, och kvar blev jag och Hanna. 🙂 Vi typ.. um.. gjorde inte så värsta mycket. Pratade, tog det lugnt osv.

2. Däremot så hade vi lite mer fullt upp dagen efter, fredagen den 24:e juli alltså, då vi åkte till torp med mamma vid halvtolv- tiden och var kvar där tills typ fem tror jag det var. Sedan var vi inne i stan och typ fikade, träffade lite folk och bara allmänt var. Vi gick även till Ica för jag ville shoppa mitt bikini kit. Alltså hårborttagningsmedel. Värsta coolt. Jag köpte de mest maffigaste skorna, haha. Jag är faktiskt jättenöjd. De var ett par stövletter, kostade runt 350 spänn, men det var värt det. Dock kommer det bli jobbigt att gå in dem, för de har en klack på 8,5 cm. Uschpusch, men det får la funka. Ska man vara fin får man lida pin..

3. I lördags så låg vi och drog oss ett tag och sedan vid kvart i tre var vi klara att åka på barnkalas till min kusin Olivia som fyllde 6 år den 23:e. Eller ja, barnkalas och barnkalas, det var la mer ett släktkalas. Fast fyllt med småbarn (eftersom att alla mina kusiner på mammas sida förutom Micke är yngre än mig). Det var i alla fall ganska mysigt, och seriöst vad Iza var lost i mig den dagen! Shit, det var asmysigt och jag var skitglad för jag var så depp häromdagen för att hon dissa mig så mycket.. Nåväl, Tilde var massa söt också, hon myste jag med en del också. Och så lekte jag liiite med Bella och Hampus. Och så spelade jag “Björnen sover” på piano samtidigt som Olivia sjöng den, haha. Vi hade det roligt. 🙂 Hanna var mer tillsammans med Madde, mormor & Tilde. Well.. efter kalaset så gick jag och Hanna till tivolit på fjordfestivalen med Jonas familj & morfar. Det var också kul, hihi. Iza och jag åkte karusell. Moahaha.
På tivolit träffade vi David, och han gjorde sällskap med oss under resten av kvällen. Eller bara sällskap med mig och Hanna, för Jonas och Madde stack hem med småbarnen och morfar tog åttabussen hem till sig. Men hur som helst så gick jag, Hanna & David till Pingvin där vi åt kebab och hade det trevligt. Och sedan chillade vi runt på stan och träffade folk och vid tio tog jag och Hanna båten hem.
På stan träffade vi dessutom miss. “Daniels förra favorit”, vilket inte gjorde mig överdrivet glad. :'(
När vi kom hem så satt jag och Hanna och tittade på tv tillsammans med Cornelius. Det blev typ först Exorcisten – Begynnelsen och sedan ”Hårda bud” eller som den på amerikanska heter: ”The ten”. Efter det stannade jag & Hannispannis uppe tills typ halv fyra och sedan somnade vi gott..

4. Idag så vaknade vi typ vid tjugo över tolv, och vi bestämde oss då att med en gång nästan gå upp, eftersom att vi ville hinna med att göra så mycket som möjligt. Vi typ åt frukost vid ett och efter det rensade vi kläder i min garderod och Hanna fick även testa några plagg (som hon faktiskt bestämde sig för att behålla). Det blev tre par jeans, två klänningar och en tröja. Ganska nice för henne och ganska nice för mig att bli av med dem. 🙂 Jag hade inte växt ur dem eller så, utan ville bara inte ha dem. Eller jo, den ena klänningen hade jag typ växt ur, för mina bröst är för stora för den.. :$ Nåväl. Det blev en gigantisk hög också med gamla trosor, söndriga sockar, muppiga t-shirtar och ett par mobbade fleecebyxor. Tror det var “allt” som högen innehöll. Well, det la jag i en stor påse som pappa sedan ska få till att använda som trasor till typ bilen osv. I alla fall var det asgött att vi fick fixat bort en massa jobbiga sockar och en del trosor. Faktiskt. Tjaa.. senare så bakade vi kärleksmums och lagade mat. Och så pratade vi. Och lite sådant. Vi hade även köpt varsin chokladansiktsmask, men vi hann inte med att ha på oss dem. Det får bli till nästa gång (som är spikat den 5:e-6:e augusti).

Hopp. Så har det legat till. Sen resten av dagen idag så har jag bara slappat, läst en tidning, fortsatt baka klart kakan som jag och Hanna började på och pratat i telefon med Daniel. Och vi ska prata snart igen, om 20 minuter faktiskt. 🙂 Btw så är det klart att Hanna nu ska få komma till mig runt min födelsedag, för hon fick det som present på hennes födelsedag, haha. GANSKA NICE! 😀 Så det blir antingen den 12-15 eller 19-22 november. Men innan det så är det ju ett höstlov också, och då lär hon också komma. Mohaha.

På kvällen den 23:e gick min porslinsängel sönder också.. då var jag inte
glad (fast det var inte så mycket pga. att den fick sönder utan av en
annan anledning).. men pappa och Cornelius har hursomhelst fixat den
idag. Och de har fixat mitt armband som jag fick av Vix (det gick sönder i fredags) och de har fixat min och Daniels kärleksring och pappa satte i en ny lampa i mitt rum förut, oh yeah. Och Cornelius målade muren i mitt nya rum i morse (tror jag det var). Så shit vad jag är nöjd nu. 🙂 Nu ska jag bara fixa en del själv också, haha. Typ som att städa mitt rum imorgon och så ska jag sy lite på mina kläder (några har hål) och så ska jag rensa bland saker och typ jaa.. snygga till det. Och påtal om rensa så behöver jag rensa min externa hdd en gång till. Lite noggrannare denna gången också. Aja, det blir ett senare projekt som inte är överdrivet viktigt just nu. Det som är viktigast just nu är att prata med min baby i telefon om 11 minuter (och jaa, vi pratade i telefon förut med, men vi är så kära och jag var lite depp förut, så vi ville prata en gång till). Och jag saknar min älskling så otroligt himla mycket!! Önskar att han kunde vara här nu.. men bubbsen kommer i alla fall på tisdag, runt typ två. Då ska vi nog mötas på torp, och kanske shoppa lite. 🙂 Eller så hämtar bara jag & mamma honom så åker vi till torp en annan dag. Vi får se hur det känns och så. Men först har vi imorgon att ta hand om, då jag som sagt ska städa och sedan lite mer runt middagstid, så kommer mammas kusin Ann-Sofie och hennes familj. Så det blir lite umgänge med dem också.

Aja, nu ska jag faktiskt sluta. Ha det bäst! SAKNAR DANIEL!!!!! <3 Lägger upp en bild på vår coola hängmatta btw, men förlåt för mitt skabbiga utseende, hehe. Natti!

One thought on “Hängmatta och banan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *