Glitter sport

Omddd!! Jag har seriöst hittat kläder i den nya H&M- katalogen som jag vill ha för ca. 4200 kronor!! Seriöst, och de är SÅ snygga. Vet inte vad jag ska ta mig till. ^^ Men när jag kortade ner lite på det jag ville ha, typ valde ut det bästa (för jag är väl medveten om att varken jag eller någon annan, typ mamma eller pappa, har råd att köpa kläder till mig för 4000 pix, nope) ja i alla fall, när jag valde ut de bästa så blev summan runt 1400 kronor, vilket gjorde mig mycket bättre till mods. För normala personer kan faktiskt köpa kläder för så mycket. Det har jag gjort förr. Dessutom får jag tolv plagg för de 1400:- och det är sannerligen värt det! Eftersom att man kan få typ 5 plagg på Gina Tricot eller BikBok för 1400.. Så ja, jag lär slå till på detta. Och jag får min lön imorgon, dock är den bara på 400 spänn denna gången, för “fetinglönen” kommer nästa månad.. Jaja, 400 spämm + de jag redan har (inte mycket men..) och så har jag 300 spänn i typ presentkort också. Och så är mamma skyldig mig lite pengar. Fast ja, jag är skyldig henne med så. 😛 Men nåväl. Så jag kan nog skramla ihop med att köpa en del, typ nu när jag ska till torp med Hanna imorgon. Om de nu har fått ut alla plagg till affärerna. I det fallet så blir det ju kanske shopping för 500 spänn åtminstone. 😀

Men jag ska köpa present till Pernilla idag också med Sara S. Så det går åt lite pengar till det med. + att jag är skyldig Malin 185 kronor. Men JAJA. Det blir nog bra i slutändan. Hoppas jag. Mitt studiebidrag “kommer” väl (mamma och pappa ger mig pengar) i slutet av månaden också. Så ja..
Nu sitter jag och väntar på att jag ska typ.. ja.. gå till korsningen för att åka till stan med Sara. Ska typ vara där (alltså i korsningen) runt kvart i två. Så det är ett tag kvar. Och jag är redan fixad.. så jag behöver bara slänga på mig lite kläder och sen sticka. Ganska gött att redan vara klar faktiskt, hihi. Borde kanske fortsätta i den stilen..

Yay i morse pratade jag med min äskling förresten. Det var kanske inte världens bästa samtal för jag var jättestressad men det var verkligen värt det. Jag älskar ju min bubbe. <3 Och älsklingen berättade för mig att hans päron har bestämt sig för att han får följa med till Norge!! Yiiihaa! 😀 Massa mys måste jag säga, hihi.

Men jaja, nu ska jag nog dra mig. Skriver inte mer nu förän på söndag antagligen eftersom att Hanna kommer hit. Kan hända att det blir en lite ”paus” typ om hon duschar eller nåt, men det blir ju inte mycket skrivande då ändå. Men får se. Btw så ska vi nog inte till Smögen utan Pelle typ åker till Ua så ska vi nog till fjorden istället, för han har knäppt nog aldrig vart där. o.0

Ha det bra, seeees! Pusspuss och jag ÄLSKAR DANIEEEEEEEEEL <3

One thought on “Glitter sport”

  1. haha omdga vad du är grym på att skriva långa inlägg baby ^^ och vi ska shoppa en massa det lovar jag och en grej till….jag älskar min aliiiiix <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *