Autumn knits

Nu skriver jag andra inlägget för idag. Fast egentligen blir detta skrivet på torsdag, för egentligen är det torsdag idag. För klockan är 00.29 på natten. Men nåväl. Jag ska inte skriva mycket. Bara det som kommer ur hjärtat. Typ som detta:

JAG ÄLSKAR DIG DANIEL STRÖM!!!!!!!!! <3

Och jag bara så måste lägga in denna bilden och vis världen att min pojkvän är det vackraste, sötaste, snyggaste, sexigaste, mumsigaste, underbaraste och finaste på alla sätt på denna jord! 😀 <33333 Sååå, detta var allt jag ville säga. Godnatt!! <333

Ps. Jo juste, jag fick H&Ms nya katalog idag på posten och OMDDD vad jag vill ha kläder!!!!! Ds. <333

3 thoughts on “Autumn knits”

  1. Naw baby vad söt du är, Ostlennart (L) Sötillix föralltid ^^ Du kan vara den snyggaste, sexigaste, mumsigaste, underbaraste och finaste som finns 🙂 jag tänkte skriva en annan dag men det funkade inte 🙁 Love you darling ^^ <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *