Grön pyssling

Yo! Nu har jag varit på Borås Djurpark. Det var roligt, faktiskt riktigt roligt! På vägen upp var det dock lite trögt för jag var så himla trött, typ somnade massa gånger i bilen. Igår somnade jag nämligen ganska sent (tillräckligt sent i alla fall), och jag gick upp runt fem över halv sju i morse, då jag sedan duschade och fixade mig lite. Vid kvart i sju bakade jag kolakakor igen, eftersom att de som jag bakade häromdagen tydligen var så populära att de nästan tog slut samma dag.. Nåväl, vi åkte hemifrån runt nio tror jag, så vi var i Borås vid halv elva. Det var så grymt mycket folk, så vi fick parkera på andra sidan gatan, och det var också grymt mycket folk som stod i kö. Seriöst. Det var typ säkert flera hundra meters kö, inte kul. Och såklart kom vi på, när vi stod typ 25 meter från entrén, att mamma och pappa hade varsitt så kallat ”lejonkort”, vilket betyder att man får ställa sig i en annan kö, som typ inte ens var en kö. Vi gick självklart dit med en gång, och kom in efter 2 minuter. Ganska störande, med tanke på att vi hade stått i kö hur himla länge som helst innan vi tänkte på lejonkorten..

Well.. efter ett tag så hade även Patrik, Camilla, Hampus & Bella kommit in till parken (planen var att vi skulle till BDP tillsammans med mammas syskon och deras familjer, dvs. Patrik, Åsa och Jonas m. “tillhörande” och givetvis morfar också), jaja i alla fall, och då var vi alla så pass hungriga att vi slog oss ner och tog oss en fika. Det blev macka, muffins och kolakakor (of course). När vi kände att vi var klara med fikan så begav vi oss till alla djuren, där vi började med (eller ja, man hade ju inget val eftersom att vägen gick så..) fåglar, typ flamingos och nån mer fågelart.. Sen blev det typ bongoantiloper och efter det kom vi till den stora “savannen”, där vi först träffade på giraffer. Ganska coolt faktiskt. Det fanns också typ bufflar, elefanter, zebror, strutsar etc etc.
När vi hade gått där ett tag så ringde Åsa och sa att hon var i närheten med sina barn (Beatrice och Björn), så vi väntade på dem och när vi väl träffade de så var de tydligen väldigt hungriga så de var tvunga att fixa mat. Så vi fick vänta ännu mer.
Efter ett tag så var de klara och då kunde vi fortsätta våran tripp frammåt, men vi kom dock bara typ hundra meter till, för sedan ringde Jonas och sa att han var där med sina barn (Olivia & Iza, Tilde var inte med..) och morfar. Så vi väntade på dem, och när de kom fram så var de hungriga. Så vi fick leta upp grillstället så fick alla äta sin mat. Det var rätt mupp, men nåja.
När vi tillslut ÄNTLIGEN var klara med maten så gick vi till sjölejonen, björnarna, aporna och lejonen. Det var roligt, men mest kul var sjölejonen. 🙂 I den sjön tappade dessutom Olivia ner sin keps, hehe, så en av djurskötarna fick ta upp den åt henne. Klumpigt, men sött. Tyvärr var vi tvunga att gå sedan, för klockan närmade sig fyra, och vi var tvunga att vara hemma vid halv sju för pappa skulle på räkkryssning efteråt med jobbet osv. Men måste faktiskt tala om att denna ”lilla” tripp tog oss 5h. Ganska otroligt faktiskt. Men skyller på att alla familjer typ kom i olika tider och att vi hade massa småbarn med oss. Så då kan det bli så. Men jag tyckte seriöst att det var jättekul, så jag hade absolut inga alls problem med det.

Nåväl, nu när vi kom hem sen så kollade jag, mamma & Cornelius (Stoffe hade också stuckit, fast han skulle fiska..) på Mrs Marple och åt lite popcorn m.m. Hihi. Och sen satte jag mig här och när jag hade skrivit ungefär de två första styckena så ringde Daniel, så har vi pratat i typ.. lång tid. Men det var mys!! <3 Ja, och nu sitter jag här igen. Snackar med Sara, Micka & Jonna på msn. Eller nej, Jonna gick nyss. Och nu orkar jag typ inte skriva mer. Jag var mer skrivsugen förut, innan Daniel ringde, haha. Men tänkte bara berätta vad som händer imorgon. Jo, jag och Sara S åker in till stan med Cornelius ungefär vid ett, och efter en stund kanske vi träffar Jonna där (btw så ska jag och Sara köpa present till Pillan..) och möjligtvis Maja också om hon nu kan. Och sen åker vi hem till mig (jag och Jonna isf) för vid fem så ska Jonna klippa typ hittills 6 stycken i familjen/släkten tsm. Vid nångång på kvällen kommer Hanna och ja, sen blir resten tillbringat med den baben! 😀

Och jag bara SÅ måste tillägga att jag saknar min älskling så otroligt mycket och att jag älskar han så att jag inte vet vart jag ska ta vägen eller vad jag ska ta mig till. Daniel Ström, det finns ingen så underbar som du! Du är den bästa pojkvännen i hela vida världen. Ångrar inte en sekund med dig, inte ens de dåliga, för de dåliga har bara gjort oss starkare. <3 Kan inte sluta tänka på dig. Inatt ska jag sova med Shanti (som jag alltid gör ändå) och med Mimmi (fastän hon är hård och obekväm). Och jag ska drömma om dig och jag önskar så att jag kunde få somna med dig och vakna upp med dig. Du är allt jag vill ha älskling. Hoppas du sover sött nu och drömmer mysiga drömmar. Godnatt älskling, forever love, Din Alexandra i verkligen all evighet och oändlighet och vidare. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *