Naturell musikkälla

fortsättning på “Den gömda lappen”..

Yay nu är jag tillbaka igen! Ikväll, typ snart, så ska jag äta burgare och titta på det sista Morden i Midsommer- avsnittet (WHUUT, hur ska jag klara mig!??) som sänds i tv. Det blir väl kanske popcorn till det också.. Well, alldeles för en stund sedan så var Vixpix här, det var massa mys. Visserligen var hon bara här en stund, men en stund duger! Det är mycket, mycket bättre än ingenting. Så det så. Vi ska träffas snart igen, hihi. Hoppas det blir snart. 🙂 Btw så hade hon med sig sin supersöta hund.. tror jag skrev det i det första inlägget, men jaja. Det var och är så himla söt så det tåls att säga två gånger, om inte fler. Aja, jag och Vicky typ bara pratade en massa, men det var värt!! <3 Och jag och Daniel fick dessutom fina presenter av gullungen <33 Jag fick ett supersött armband som jag verkligen blev asglad för 😀 Och tänker inte skriva vad Daniel fick för han kanske läser detta innan han får det, vem vet…. ^^,

Ikväll ska jag lägga mig hyfsat tidigt för familjen ska åka till Borås djurpark och typ kolla läget tillsammans med mammas syskon och deras familjer, hehe.

Japp. Nu är jag extremt tråkig så jag skriver upp min vecka som en tabell, jag kan ju ändå inte berätta något om det än, eftersom att jag inte har upplevt det än. (a)

Torsdag: Stan m. Sara, hem och vara med Jonna, kvällen blir det Hanna, fjorden (?)
Fredag: Hanna, torp, Smögen
Lördag: Hanna, kalas för Olivia
Söndag: Hanna
Måndag: ?
Tisdag: Daniel kommer på kvällen
Onsdag: Åker till Norge tsm med mamma, pappa, Daniel & Stoffe

Nu är det snart dags för myskvällen, så tänkte sluta att skriva nu.. Bye! <3
PS. DANIEL JAG ÄLSKAR DIG HUR HIMLA MYCKET SOM HELST!!!!!! <3 DS. <33

One thought on “Naturell musikkälla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *