Den gömda lappen

Yooo! Nu var det ett tag sen jag skrev här sist igen, men det har sina förklaringar, för sist gång jag skrev var det 9:e juli och den 10:e juli kom Hanna hem till mig och sov tills på måndag den 13:e juli. Och direkt efter att Hanna åkte hem (verkligen direkt också, typ två minuter eller nåt) så kom Daniel hem till mig, vi sov hos mig tills tisdagen, och på tisdagen sov vi hemma hos han tills på onsdagen (och vi hann även med att äta pizza på Napoli och titta på Ice Age 3 tillsammans på tisdagkvällen, vilket var mycket mys!). På onsdagen runt 14-15.00 så tog vi bussen till Gullholmen där vi stannade tills på lördag. Och på lördag var det den 18:e juli. Nu är det den 21 juli. Så däremellan har jag inte gjort så mycket, så där har jag inget att skylla på. Men till och med den 18:e juli har jag haft fullt upp! Så ja..

Jo, i alla fall, tänkte att jag kanske kan berätta lite om vad jag gjorde med Hanna och vad jag gjorde med Daniel på Gullholmen.

Hrm.
Jo juste ja, på fredagsmorgonen runt kvart i fyra så gick jag upp tillsammans med pappa & Stoffe, för runt fyra skulle vi bli hämtade av Christian och Cornelius och tillsammans skulle vi åka till flygplatsen och lämna av Christian som sedan skulle åka tillbaka till Australien! Inte kul, alltså att han åker. Mupp på det! Kommer sakna han en massa, saknar han redan. Och nästa gång vi ses blir typ om 9 månader eller något. Usch för det. Det dissar vi idag.
Well, något som vi kan hissa är i alla fall slutet på fredagen, då Hanna kom hem till mig. Mycket mysigt! Vi typ tittade på Crocodile Dundee, typ nån när de är i Las Vegas tror jag, och Transformers 1 och åt popcorn och sånt 🙂 Och så lagade vi mat, typ fredagskycklingen. Mumma! 🙂 På lördagen åkte vi in till Kvantum för att handla massa mat coh godis till vår trerättersmiddag samt till kvällen. När vi kom hem igen så hade vi fått gäster (Jonas m. familj, fast Olivia var inte med för hon var i Örebro). Det var massa mys att leka med Tilde och Iza. Och dessutom hade mamma bakat en god rulltårta också, mohaha. Jaja.. på kvällen så typ satt vi bara och pratade och tog det lugnt, spelade lite sims 3 och åt massa godis och chips osv. Söndagen blev våran matdag, då vi lagade vår trerättersmiddag. Ganska nice. Det blev förätt (vitlöksbaguette, fast egentligen var det glutenfritt korvbröd, och cider), varmrätt (sojabitar m. bakpotatis och massa grönsaker + cider) och efterrätt (choklad- och vaniljglass m. kalla hallon, jordgubbar och apelsiner). Och på morgonen så kollade vi på Ghost Rider, btw. 🙂 Jaja, vi åt resten av chipsen och godiset också, hehe. MOAHHA! Och på måndagen åkte Hannis hem. 🙁 Men hon kommer tillbaka nu på torsdag igen.

Um, ja.. sen var det dagarna på Gullholmen med Daniel då. Jo, vi kom dit på onsdagen och hade det mys. Träffade Otto, gick ner till Ica osv och på kvällen tittade vi tre på Batman the Dark Knight. Sen på torsdagen gjorde vi samma saker typ, gick till Ica och grejade runt lite på tv:n och datorn och så lagade jag och Daniel en grymt god middag!! Well, runt tjugo i nio på kvällen så kom Malin och Jonte, för de skulle sova hos oss. Det var mysigt. Vi typ åt toast när de kom och sen kollade vi runt och så typ tittade vi på Sacerd Marathon på MTV tillsammans med lite godis och chips, hihi. På fredagen spelade vi minigolf allihopa (Otto var också med, fast han räknade poängen). Det slutade med att Malin vann, jag kom två, Daniel trea och Jonte sist, haha! Ja.. ungefär vid tjugo i fyra så åkte de hem och så blev det vi tre (Daniel, jag & Otto) ensamma igen, men vid fem- halv sex så kom Isak och Anna med Isaks båt. Vi typ gick till Ica med en gång och handlade all mat som vi skulle äta, samt frukost och gottigottgott. När vi kom hem till Daniel så blev det till att typ laga maten med en gång för alla var mucho hungriga. Det blev kycklingfileér och potatiskroketter m. café de paris sås. MUMS! Fast jag åt quorn då, för de som inte fattar det utan att jag ska behöva säga det, hehe. Ja, och sedan på kvällen så tittade vi på Knowing – en film med Nicolas Cage. Den var bra, men mysko. Slutade dock lite dåligt.. men jaja. Well, på lördagen så åkte vi med Isaks båt hem alla fyra (inte Otto med andra ord) och det var SÅÅÅ läskigt! Dåligt väder, regn till en början, frukosten i halsen och baaaoutavågor. Usch, inte nåt för mej. Men det var roligare sen, när jag fick lugna ner mej lite, haha. Men seriöst, en gång så typ flög vi nog med hela båten över vattnet, det var megaläskigt. xD Jaja, de släppte av mig vid Skäret och sen åkte resten till stan (Daniel åkte med för att han skulle golfa inne i stan, annars hade han stannat på Gullholmen han med..).

Hm, ja och under resten av lördagen så tog jag det bara lugnt. Detsamma hände på söndagen, förutom att jag var på tjejkalas hos Pernilla Brattberg runt halv sju till tolv, massa kul. Lärde känna typ 5 till tjejer! 🙂

BAH, jag orkar inte skriva mer nu. 🙁 Jag ska fixa håret, städa mitt rum och hjälpa mamma med att måla taket i mitt nya rum (yaaaay det börjar hända nåt nu!! Taket ska målas nu för andra gången och sen ska vi beställa en säng typ idag och de rosa tapeterna är redan här så de ska vi få upp snart, mohahah!) och senare idag vid typ 16.00 så kommer älskade Vix och hälsar på! 🙂 Och hon har sin übersöta vovve med sig, som typ är 8v. eller nåt som heter Buttercup! 😀 Haha, nåja.

Skriver mer sen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *