Mixed sources

Yay jag får jobba idag med, haha. Martin på jobbet frågade om jag skulle vara där idag med och då sa jag att jag inte hade planerat det men att jag är det om de behöver mig och då sa han kort och gott ”du behövs”, så det var inte mer med det. Jobb idag med. Men mohaha, det är egentligen bara bra för då får jag mer pengar. Igår tjänade jag 680 kronor och om jag satsar på samma sak idag (jag har ändå inget val typ) så blir det 1360 kronor! 😀 Ganska nice.

Jag vet inte om jag skrev så mkt igår på kvällen, tror inte att jag skrev nåt alls; men allt har sin lilla förklaring. I detta fallet var det så att igår så shoppade vi kolsyrepatroner efter jobbet, kollade båtar och lånade tapeter till mitt nya rum (alltså förslag). När vi kom hem var det mat och sen Morden i Midsomer- mys tillsammans med familjen, sen en snabb telestund med älsklings Daniel som är borta i Småland och efter det ett lååångt snack med familjen (jag var uppe typ till tolv för att jag trodde att Christian skulle åka igår och inte komma tillbaka fören han kommer tillbaka till Sverige nästa gång i och med att han ska åka tillbaka till Australien på fredag vid sex på morgonen). Ja hursomhelst så hade vi det mys och allt var bra men jag gick ju upp kvart över sex idag nu på morgonen så det känns inte så gött nu. Och Christian kommer i alla fall idag med, ungefär vid sex på kvällen (såklart), och då ska jag ha fixat kladdkaka! 😀

Fast jag har bestämt ett mål nu på min vikt. Så länge. Som jag ska gå ner på sex veckor. Som jag tror att jag kommer att klara, för det är inget avancerat mål. Verkligen inte. Och om jag är nöjd då med min vikt så stannar jag där, och om inte så går jag ner lite till, hehe. Så jag tror att jag har fått ordning på det nu. Det enda jag oroar mig för är min och Hannas träff då vi säkerligen kommer äta massa strunt. Fast däremot så ska vi GÅ in till stan. Så det kan nog gå bra i alla fall. Vi får väl se.

Nu har jag inte tid att skriva mer, ska göra en liten grej i Word och sen ska jag äta och göra lunch tills senare (morot, gurka osv.). Och så måste jag ju självklart fixa håret och klä på mig. Och sen vid tjugo i åtta/kvart i åtta så bär det av till jobbet. Aja, hörs i alla fall. Tänkte nog skriva ikväll. Det beror helt och hållet på Christian. Annars blir det väl mer bloggande imorgon. Bye! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *