Tivoli och annat gott

BAH! Aldrig att jag går upp igen kvart över sex när jag inte har kunnat sova på kvällen för att jag sov till elva dagen innan. Nej aldrig! Vill bara somna om och vakna upp om fem timmar med min älskling bredvid mig! Men det får jag inte göra förens om en vecka. EN VECKA! 🙁 Bläääää.. Vad ska jag ta mig till? Moi älskar ju min baby så mycket.. vill vara med han nu! Inte jobba.. men i alla fall så ska jag tänka på dig Daniel under mina åtta timmar på jobbet. <3

Nu hinner jag faktiskt inte skriva mer. Tar resten senare när jag kommer hem, bye!

2 thoughts on “Tivoli och annat gott”

  1. Haha yo bro! Japp jag jobbade och jag messade därifrån, och du; jag hade massa att göra! Men var bara nyfiken så fick smyga lite med mobilen, haha. ^^

    Nice med att du har skaffat en blogg, den ska jag allt kika in 😀 Har den som snabbflik på mozilla nu. 🙂

    Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *