Potato girl

Tjenixen igen. Yay, jag tror att jag kanske börjar bli duktig här igen. ^^

I onsdags blev det inte så mycket Miss Marple och Miss Hanna, utan lite mer åt Mr Ström. Vi snackade i telefon i säkert typ tre timmar om inte ännu mer. Nåja, det behövdes väl men allt var inte så värst kul. Aja. I torsdags så vaknade jag typ vid tio kanske eller något och då duschade jag och fixade mig, för vid ett kom Christian och Cornelius för att hämta mig och Stoffe. Vi skulle åka till Göteborg för att shoppa, fika och titta på Transformers 2 (http://www.youtube.com/watch?v=Pcz6yAYDT4g&feature=fvsr). Ganska så nice om man säger så. Well vi var i Gbg typ runt två kanske, och då typ kollade vi runt i affärer och sånt och så åt vi. Sedan blev det fika på ett ställe som konstigt nog bara hette ”Cafe”. Det var asgott, en stor kall cola blev det, och mumma på det! Efter det så typ gick vi lite till och sen blev det ett fikaställe till som hette Danilos och låg precis bredvid bion (måste också säga att ”shoppingen”, maten och de två fikorna utfördes under en tid på 7h, så att ni inte tror att vi är grymt tjocka i vår familj). xD Well.. Filmen började vid tio i nio och den var hursomhelst awesome! 😀 Tror att jag kanske ska se den igen tsm med Daniel. Och så ska jag och han se på Ice Age 3 (http://www.youtube.com/watch?v=tXG06usAvm8) också. Och jag vill se Spread (http://www.youtube.com/watch?v=Lt7zPZclr3o&feature=fvst) och Public Enemies (http://www.youtube.com/watch?v=dWof6CovHxI). Jaja.. Megan Fox var ju hetare än nånsin, och i Spread är det ju grymt många läckra tjejer så vi får väl se om jag ska se de med Daniel eller inte.. haha. Han får nog blunda. ^^ Hopp.. när vi kom hem från bion klockan halv ett på natten så ville jag gå och lägga mig och sånt men det fick jag självklart inte, utan då hade pappa gjort en skål med jordgubbar och nektariner till oss fyra barn. Inte kul, för jag 1. hade borstat tänderna 2. hade inte någon lust att äta 3. var astrött 4. mådde illa. Och jag mådde i alla fall inte särskilt mkt bättre sen när jag hade proppat i mig allt och gick och lade mig igen. Det hela slutade med masa uppvaknanden på natten och ett jobbigt uppvaknande på morgonen vid 6-7 då jag trodde jag skulle spy. Jag kallsvettade och skakade och kände jordgubbarna uppe i halsen på mig. Det var nog en blandning av för mycket jordgubbar för sent på kvällen och näringsbrist. Antagligen. Men ändå. Usch. Well när jag fick vara uppe lite och gå och sånt så mådde jag bättre och då gick jag o la mig igen. Så vaknade jag vid tio typ och mådde ganska så prima.

Fredagen bestod sedan av slappning, tele med Hanna och kusiner (Hampus och Bella) som kom vid klockan 18.00 (vi skulle passa dem). Det var ganska mysigt att passa dem faktiskt. Vi typ tittade på Bolt, åt lite chips, popcorn och grönsaker.. och vi spelade Uno. Och massa sånt mys. Lite senare på kvällen, vid 22.00, så skulle jag lägga Bella. Hon skulle sova i min säng och jag skulle läsa en saga för henne. Det blev ”den lilla sjöjungfrun”. Well.. det slutade med att vi båda somnade bredvid varandra och sen vaknade vi på morgonen (eller rättare sagt hon vaknade och väckte mig) vid lite över åtta…….

Morgonen blev trevlig den med, vi typ fiskade krabbor och fikade och sen kom Patrik och Camilla för att hämta dem. Och vid 15.00 kom Daniel. Mucho mysigt.

På lördagkvällen, igår med andra ord, så var det fest hos Lotta. Hon har fyllt 50 år så det var storkalas. Det var ganska mysigt. Eller nej, inte mysigt. Ganska festligt. Ganska mycket fulla medelålderspersoner. Och Curt och Charlie var också ganska dragna. Jag orkar inte skriva så mkt om det just nu men kanske senare ikväll. Kan knappt ens fatta att klockan redan är tio över sex.. Yep, jag lägger nog upp lite bilder på bdb sen också från das fest. 🙂 Och i detta inlägget lägger jag upp bilder på kläder som jag köpte typ förra veckan.

Bye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *