Beddy bear 2

fortsättning på ”Beddy bear”:

Tjaa, vi var alltså i Dalarna. På Midsommardagen hade vi det extra mysigt och vi åt t.ex. jordgubbar m. grädde och choklad. Asgott vad det. Och vi spelade massa mer uno. Dagen därpå så besteg vi Gesundaberget, vilket var GRYMT jobbigt. Har inte varit med om nåt så trögt på ett väldigt bra tag. Nej, usch och fy. Men vi kom upp dit, och väl där så blev det en Daim och en loka. Sen tittade vi på utsikten och efter nån timma eller två så gick vi ner till huset igen. På lördagen, den 21 juni, så åkte vi hem igen. Då var det typiskt nog väldigt fint väder, men jaja. Det fick kvitta. Det blev ett besök till Tomtelands affär och lite sådant. Lekte lekar i bilen m. Daniel, Sebbe och Stoffe påväg hem och vi stannade till vid godispalatset. Vi stannade också någonstans.. um.. Värmlandsporten tror jag det heter.. och typ fikade, solade och lekte (hoppade på en asstor studsmatta typ). När vi väl kom hem på kvällen så upptäckte vi att vårat hus var invarderat av myror. Inte kul, INTE kul. Okej, lite kul.

Daniel sov hos mig från söndagen som vi kom hem till måndagen därpå. På måndagen hände det inte så mycket mer sen (jo juste, Marcus kom hem till mig). Men däremot på tisdagen så åkte jag till torp med Malin och Jonte och där hittade jag två par shorts och ett linne. Det blev en del pengar, men det var det värt. Well, på onsdagen och torsdagen lekte jag med Marcus och vi planerade tältningen som skulle ske senare på fredagen. På torsdagen åkte vi in till stan och där träffade vi även på David, och Daniel som skulle med mig hem. <3

Fredagen var cool. Då var det das tältning. Asnice. Det var Jenny, jag, Daniel, Marcus, Malin, Jonte, David, Maja P, Sara S, Steen, Signe och Niklas. Ganska väldigt nice. Vi lekte lekar, pratade och gjorde annat trams. Mycket kul, så det ska vi göra om.

På lördagen blev det till att ta bussen till stan och sen bussen till Gullholmen tsm med Daniel. Där har jag sedan varit tills i tisdags. Det har varit grymt mysigt med massa promenader, mysiga äventyr, spelande (på både data, när det gäller kort och även pilkastning), badande, solande och en hel del snack. Och extremt mycket mys med min älskling. Den trippen till Gullholmen behövdes verkligen, det var massa mys. Det var ju dessutom inte bara jag och Daniel, utan även Otto och Axel. Mohahaha.

Tjaa.. igår när jag kom hem (alltså på tisdagen) så ösregnade och åskade och blixtrade det. Mupp på det. Men det blev i alla fall en Morden i Midsomer- kväll med familjen och det var mysigt. Efter det satt vi på balkongen där vi spelade en omgång uno (som min familj för övrigt har fått flipp på) och pratade. Och idag, ja idag har jag varit i stan med Jonna från halv ett till halv sex. Det har varit mysigt, vi har snackat, shoppat, fikat, träffat mina kusiner och lite annan släkt, ätit glass och gått promenader. Seriöst, har gått väldigt mkt idag. Jag ville få tag i en bikinilinje-hårborttagningskräm som vi letade efter på Willy’s, Kicks, Åhléns, Tempo och Kvantum. Och vi hittade den slutligen på Kvantum. Men då hade vi ju också gått runt hela stan. Plus att vi gick när vi letade kläder och så. Och jag gick av på Sund för att få mig en extra promenix. OCH jag har lagat mig vettig mat idag också. Det blev quornfärs m. vitlök&löksmak samt en banan och lite gurka. Nyttigt värre. Och nu smaskar jag liiite på mörk choklad. Men har bara tagit två bitar. Viktminskning here I come.

Senare ikväll blir det miss Marple och miss Malmsten. Pusshej leverpastej.
(vet att detta inlägget blev grymt tråkigt, men det är inte lätt att få det roligt och innehållsrikt när man ligger efter i att skriva i typ en vecka.. det ska bli bättring, I promise..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *