Beddy bear

Yohoo, nu har jag egentligen massa att berätta. Sist gång jag skrev, den 15:e, så skulle Jonna hem till mig. Och hon kom hem till mig och sov över, det var massa mys. Vi typ pratade, solade på stranden, badade 3 gånger i havet (!), gjorde varm choklad och satte oss i bubbelbadet hemma hos mig och typ massa mer. Det var riktigt roligt och vi har nu bestämt oss för att typ träffas nästan en gång i veckan. ^^ Visserligen kommer vi inte att träffas denna veckan men nästa vecka blir det allt av. På onsdag tror jag. Då blir det fika på stan. 🙂 Well, på onsdagen så kom Daniel hem till mig och sov över eftersom att vi skulle åka till Dalarna med familjen tidigt dagen därpå.

Tjaaa, i Dalarna var det väldigt roligt och mysigt. Första dagen var det regnigt och rätt slappt. Men det var bra ändå. Dagen efter, alltså på fredagen, så regnade det också. Jag och Daniel satt inne och spelade spel och myste och hade det kul. På kvällen satt familjen och spelade spel och sådant. Typ tittade på tv. Det var ju midsommar också, så vi åkte in till Mora typ och Sollerön för att kolla runt lite på midsommarsaker.

Nej alltså nu har jag blivit avbruten så många gånger i mitt bloggande att jag seriöst inte kan blogga mer idag. Haha, det blir bara jobbigt. Så skriver mer en annan dag. Perhaps imorgon. 🙂 Pusshejs!

2 thoughts on “Beddy bear”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *