For BIG mistakes

Tjobre! Idag har jag varit med Daniel, hela dagen. Tills typ för en timma sedan. Det har varit mysigt. 🙂 Vi har gosat, kollat pĂ„ tv, bakat chokladbollar, bakat ricecrispiesgrejs och pratat. Och spelat tetris. Och moahhaha. Jaja, Daniel sov hĂ€r frĂ„n igĂ„r. Och igĂ„r sov alla tjejerna hos mig frĂ„n i förrgĂ„r. Och i förrgĂ„r sov jag hos Daniel frĂ„n i förrförrgĂ„r, dĂ„ vi hade vart hos Jonte&Malin. Ok, jag tar allt frĂ„n da beginning!

I torsdags var det ingen skola, för typ alla tog studenten dĂ„. SĂ„ jag stĂ€dade mitt rum hemma, och bara chillade. Sen vid halv fyra var jag inne i stan, nĂ€rmare bestĂ€mt hos min morbrors fru, Madde. DĂ€r typ pratade jag med henne och lekte med Tilde & Iza. Sedan vid fem sĂ„ gick jag ner till McDonalds och dĂ€r trĂ€ffade jag Jonte & Malin. Sen gick vi vidare till Ica, dĂ€r vi var och bara hĂ€ngde tills Daniel kom. DĂ„ började vi handla inför middagen som vi skulle ha sen. Det blev kyckling med klyftpotatis och sĂ„s (fast jag Ă„t quorn och en annan sĂ„s Ă€n de). Efter maten sĂ„ typ kollade vi pĂ„ film, det blev Bolt. Men innan det sĂ„ typ snabbkollade vi pĂ„ Zombie Strippers, den var typ cp. xD Aja, vid elva Ă„kte jag och Daniel hem med hans mamma och sen myste vi lite pĂ„ natten tills typ.. ah.. nĂ„nting. Vid typ halv fyra befann jag mig nere i stan och dĂ€r var ocksĂ„ Stephi, Sara S, Maja & Von. Vi trallade till Pingvin dĂ€r Signe & Jenny skulle vara, men de var lite sena. SĂ„ vi vĂ€ntade pĂ„ de istĂ€llet. Efter ett tag kom de, och efter det sĂ„ kom Malin ocksĂ„. Alla satt och kĂ€kade pĂ„ Pingvin, förutom jag, som hade Ă€tit hemma hos Daniel. Well.. sen gick vi till Willy’s och handlade och sen tog vi bussen hem till mig. 🙂 Senare pĂ„ kvĂ€llen kom Ă€ven Pernilla B & Vix. <3 Vi typ spelade spel och pratade massa, massa. Och typ Ă„t och myste. Och blĂ„ste ljud med hjĂ€lp av grĂ€sstrĂ„n.

NÀsta dag, ungefÀr vid ett, sÄ var alla borta. Fast dÄ hade Daniel kommit istÀllet, haha. Jag och baby hade det bÀst och frampÄ kvÀllen sÄ satt vi med familjen framför tven och kollade pÄ fotboll, haha. Och innan det satt vi ute med familjen och frös. Och Ät gott. Och pratade. Det var faktiskt riktigt kul.

Och ja, idag har jag ju redan berÀttat om typ. SÄ ja. Nu ska jag skriva hÀr lite, pilla med annat, lÀgga upp bilder, fÄ bilder (förhoppningsvis) och Àven prata i telefon med Hanna. OCH BAH! Jag mÄste rensa massa ur min externa hÄrddisk, för nu Àr den körd! Eller nu finns det nada plats kvar, och det Àr vÀÀÀldigt illa! Ny extern hdd behövs, och det Àr illa kvickt! -.-

Well. Orkar inte riktigt skriva mer nu. Ha det bra, cyyyyya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *