Mitt i min dröm

Igår och i fredags var jag hos Daniel på Gullholmen, och iiiiih vad mysigt det var! Det var hur härligt väder som helst, det var så varmt att t.o.m. jag inte orkade vara i solen för länge. För det blåste typ ingenting där.

Well om jag börjar från början. dvs. tidigare än Gulholmen (m. andra ord i måndags) så var det såhär att, i måndags då, skulle vi vara klara med vår samhällnyhetsinlämning. Och yaaay, jag och Daniel hade gjort våra kommentarer och nyheter på vägen upp och ner till och från Otto, så vårat var typ inlämnat först. 🙂 Mohaha, och Jan kom på att jag och Daniel hade samarbetat lite, och jag var beredd på världens utskällning, men han sa att det var jättefina kommentarer och om man ska få bäst kommentarer så är det bäst att samarbeta och diskutera med varandra. Så vi fick alltså ett plus i kanten för att vi gjorde det, hihi. Det var rätt kul faktiskt. Japp.. och i tisdags var det då franska nationella. Inte sådär världskul, men det gick la. Det värsta som var, var nog hörövningen. I alla fall på slutet, för del 1 gick ganska ok faktiskt. Men på del 2 så bara typ chansade jag på allting, hehe. Aja.. och läs gick rätt bra, fast det var en liten del som jag fastnade på och inte skrev nåt på.. för den var cp. Och skriv gick väl sådär. Grejen var att vi typ hade gjort den uppgiften en gång tidigare, bara det att jag inte riktigt kom ihåg hur man skulle göra.. Eller hur man skulle skriva rättare sagt. Men jag fick ihop en del, hoppas bara på att det räcker till G. Men det var faktiskt mer än ett A4 papper.. Så ja. Jag tycker jag ska få godkänt på det. Nåja.. Efter skolan så satt jag och väntade på Stephi, i EN TIMMA, innan hon kom.. Vi skulle nämligen gå och fika. Jag blev ganska sur på henne men jag orkade inte tjöta så jag sa att det var dåligt gjort att låta mig vänta i en timma och sen var det änna över. Fast vi tog med Malin med, eller JAG tog med Malin, hehe. Men vi tre hade det riktigt mysigt faktiskt, vi satt på Lejas i över två timmar tror jag, och bara tjötade om livet och kärlek och blabla.. You know. Jepps.. I onsdags var det ganska så slappt. Typ
grupparbete, film, grupparbete (alltså i skolan). Och sen gick jag ner till stan med
Sara, Pernilla B, Maja, Malin & Daniel och vi köpte morsdag
presenter. Jag hittade faktiskt en hel del. 🙂 Tillslut var det bara jag och Daniel kvar så då gick vi
till Espresso House och jag köpte min andra latte någonsin. Jag föll
änna för det när jag drack sist.. det var supermums. Jaja, och Daniel köpte en med 😛 Vi köpte takeaway så vi fick faktiskt 20% rabatt också, mohaha. Ja, medan vi drack lattarna (?) så gick vi hem till han och när vi kom fram så typ bara myste vi, hihi. 🙂 <3
Det var vår 25 månaders dag då, btw.

I torsdags var jag superberedd (eller ja, jag visste om att det var då som jag skulle göra det..) på att göra mitt franska muntliga, men det blev inte så för att Vix, som jag skulle vara med, inte kunde ta sig till skolan. Så jag ska göra det med Jenny och Emelie den andre juni istället. Läääskigt. Well, jag visste redan på onsdagen att det inte skulle bli något på torsdagen, så det innebar att jag skulle få sovmorgon till tio över ett. Inte helt fel om man säger så. Men jag gick faktiskt upp som vanligt och sen åkte jag med mamma och pappa till Daniel och överraskade honom, hihi. Det var mysigt, och det var bra. För vi behövde träffa varandra.

Aja, senare på torsdagen så var det grupparbete i
geografi och sen matte där vi fick reda på våra nationella prov och
även slutbetyget. Jag blev väldigt nöjd, hihi. Efter skolan hämtade pappa mig direkt, jag åt en
banan och sen körde han mig till Jetprint där jag jobbade tills typ
sju. Härligt med pengar, det behövs verkligen kan jag ju lätt säga! Men shiiit vad hungrig jag var när jag kom hem, haha. Hade typ inte ätit nåt mer än två bananer och frukost. Inte kuuul. Men när jag kom hem så fck jag en quornburgare som pappa lagade åt mig. 🙂 Mohaha seriöst, jag har jobbat på Jetprint två gånger och har redan tjänat ihop 740 kronor. Mohaha. 😀

Hm.. ja.. sen var det fredag då ja.. Well då var det egentligen tänkt att jag skulle jobba också men jag hade jobbat så mkt på torsdagen så allt var typ klart redan. Så jag pratade med Daniel och vi bestämde att jag skulle åka till han på Gullholmen redan klockan 08.30 (vilket skulle betyda att jag skulle gå upp som vanligt och åka med mamma och pappa till Kampenhof), men självklart så missade jag den tiden för att jag försov mig. Men nåja, jag tog nästa buss vid tio över ela och kom till Gullholmen vid tio i ett. Det var heeelt ok. Då hade Daniel typ hunnit bli klar med att tvätta och waxa båten, så de skulle bara sjösätta den. Men det gjorde Thomas senare med Anders, så Daniel slapp (vilket betydde att vi kunde vara med varandra, hihi). Ja.. jag och Daniel solade och myste och gick till Ica. Och sen på kvällen tittade vi på Talang, Berg flyttar in och The Guardian. Och vid halv ett gick vi och la oss. Dagen därpå så gjorde vi typ samma saker, vi kollade på tv, solade, gick till Ica två eller tre gånger (en gång för att handla mat och nån gång för glass och nåt mer..). Hm.. jo och gången då vi hade köpt glass så såg vi Daniels pappa vid bryggan, så gick vi ner till han och så testade vi att köra båten (eller alltså, hans pappa testade att köra båten och jag & Daniel åkte bara med och njöt). Det var huuuuur skönt och härligt som helst! 😀 Fast jag var livrädd när han började dra på, haha. Vi körde i alla fall som högst i 29,7 knop. Aja.. vid halv sju så tog jag färjan över till Tuvesvik och sen satt jag där tills 18.47, då bussen suklle komma. Ååh, och det var mupp för när jag åkte på färjan så stämplade jag 6 kuponger för att kunna trycka på byte i bussen men det funkade inte med att trycka på byte så jag var nära på att få betala 6 kuponger till (anledningen till varför det inte funkade var för att på färjan så var kuponggrejen inställd på att det var den 29:e istället för den 30:e, men gubben på bussen ringde till färjan och fick reda på det då och då fick jag åka med utan att betala mer..). Ja, och sen var jag livrädd när jag åkte med bussen för vi höll på att köra i diket en gång och krocka med två bilar en annan gång (bara för att busschauffören typ kollade i nån busstabell när han körde, så han hade ingen koll på vägen). Det var i alla fall grymt läskigt.

Well jag kom hem till slut, fast först gick jag av vid Torp där pappa hämtade mig för att vi skulle köpa blomma och resten av våra presenter till mamma. Det blev Maxi för en gångs skull för konstigt nog så hade Coop Forum stängt, vilket pappa blev förgrymmad över eftersom att de ska ha öppet 9-21 VARJE dag (vi var där åtta). Jaja, vi köpte det vi skulle ha på Maxi och sen åkte vi hem där mamma väntade. Hemma var det asmysigt och jag, mamma & pappa satt på balkongen och pratade och hade det trevligt. Stoffe var med en kompis men kom lite senare, fast då satt han bara och kollade på tv ändå så. 😛 Sen vid typ halv två så gick jag och la mig.

Hm.. jo juste ja, alla kompisar (typ Malin, Jonte, Richard, Marcus, Carro, Lotta tror jag.. och massa fler) skulle till Landbadet igår och typ festa och grilla men jag kunde inte följa med (inte Daniel heller för den delen.. alltså vi var typ ditbjudna) bara för att mamma och de ville ha mig hemma och de hade ändå druckit. Malin försökte övertala mig på tele men det funkade inte så bra. Däremot så pratade vi om annat i typ 45 minuter, hehe. Det var kul. 🙂 Jaja, vi bestämde att vi skulle försöka fixa det nästa helg med. Plus att den 5:e tänkte vi ha tjejkväll hemma hos mig. Och den 12:e ska vi nog ha klassträff hemma hos Sofia, i hennes sjöbod, på Smögen. Och någon dag på sommaren så ska Malin & Jonte följa med till Gullholmen och sova där och ha det kul med mig och Daniel. Fast vi bestämde oss för att Otto också får vara med om han vill, hehe. Det kan bli roligt! 😀

Ja.. För nån timma sen så firade jag mamma med Stoffe och pappa och så har vi ätit frukost. Och så har jag duschat håret. Det är allt som jag har hunnit med hittills.. Men senare, när alla är fixade, så ska vi åka till mormor och fira henne. Och då kommer typ Jonas, Patrik (m. familj?) och Åsa m. familj med. Och morfar. Sen när vi har kommit hem lite senare så ska jag följa med pappa och hälsa på farmor. Jag känner änna att jag borde göra det, jag har faktiskt inte varit och hälsat på henne någon gång sen hon blev inlagd på Kaprifol eller vad det nu heter där hon ligger. Det känns faktiskt väldigt dåligt. Men jag kan inte ta mig dit själv och varje gång som pappa och mamma har varit där så har jag inte kunnat. Men nu ska jag försöka pallra mig dit. Hoppas hon kommer ihåg vem jag är bara.. 🙁 <3

Nu ska jag nog dra ut lite, det är SÅÅÅÅ fint väder. Pallar inte att sitta här inne och greja på datorn. Nej usch, ha det bra så skriver jag la kanske mer ikväll. Och kanske lite oftare i allmänhet.. Jag vill verkligen vara duktig på detta, hehe.

Pusshejs!

One thought on “Mitt i min dröm”

  1. Men gud, den där busschaffören borde ju få sparken o: Kan han inte koncentrera sig på vad han gör ska han ju definitivt inte köra..
    Jag förbjuder dig att åka med bussen om det är han som kör, även om du ska till Daniel. Du får vänta och ta en senare buss, som inte han kör, för jag kommer inte kunna sitta still om jag vet att du sitter på en buss med en busschaför som inte vet vad han gör! ._.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *