This is my shopping pancake day!

Såå.. nu var det ju ett tag sedan jag skrev. Och förhoppningsvis kommer detta inlägget att bli rätt långt. Hoppas, hoppas. För jag lovade Hanna att kompensera eftersom att jag har lovat så många gånger och eftersom att jag bara har skrivit lite, de gånger som jag har skrivit. Så, ja.. let’s get it started!

Tjaaa.. vart ska man börja? Jo, min lilla rutt till Otto gjorde att jag hade 49 osedda bdb och 30 olästa mail. Men.. det var iofs inget specha. Nån dag ska jag minsann inte vara inne på bdb och mailen på en vecka, så ska jag se hur mkt som jag ska få kika in efteråt ^^ Det kan bli väldigt intressant med tanke på att min tripp till Otto bara var i typ 2½ dag 😛 Jaja..

Sist gång jag skrev var det elfte maj.. hm.. Alltså för typ en vecka sedan. För två veckor sedan, typ v. 20. Jo, då på måndagen gjorde jag mitt första ecdlprov, och shit vad jag var nervös! Ecdlproven består för övrigt utav 7 prov (excel, word, windows, allmän IT, outlook, powerpoint & excel databas) som måste klaras med över 75% rätt för att kunna få ett speciellt unikt datakörkort som ska ge en hel del fördelar. Eller ja, det är ju en fördel att ha det. Säkerligen om man tänker söka jobb och kanske vill jobba med nåt som går ut på nåt av de programmen. Excel är ju inte så ovanligt.. Jaja. Det är rätt bra att få dessa proven gjorda och få detdär himla kortet, för annars kostar det typ en hel del. Några tusen tror jag. Så jag ska allt försöka klara det! 🙂 Nu på denna terminen är det menat att vi helst ska hinna med minst 3 st prov, och nu har jag klarat av 2 st, så jag är på G. Förhoppningsvis blir det 3:e av nästa måndag. Jaja, för två veckor sen, alltså måndag v. 20 så gjorde jag wordprovet. Det klarade jag och fick 86% på! Och idag gjorde jag windowsprovet och det fick jag dock bara 77% på, men det spelar ingen roll, för jag klarade det. Och det är ju det som är poängen, right? 🙂

Um.. på tisdagen hade vi ingen franska så min nästa lektion efter matten skulle börja tio över ett typ, så jag stack ner till stan och träffade Madde, Iza, Olivia & Tilde. 🙂 Det var mysigt, vi gick till parken och åt glass. Eller de andra åt glass och jag tittade på. Och påvägen till parken så kom Daniel förbi en sväng, och vid tio över ett så var vi tillbaka i skolan för att ha geografi. Sen efter det slutade vi, och det kan nog ha varit så att jag följde med Dannepanne hem. Men jag är inte säker, det är ju trots allt två veckor sedan (uh, detta är nackdelen med att skippa skriva). På onsdagen så startade vi dagen med matte nationella, men det var ingen fara. Det var inte särskilt svårt. Jag fick ett rätt bra resultat, så jag är nöjd. Men det var bara del 1 och 3. Del 2 har vi inte fått reda på än. Jaja.. sedan kommer jag tyvärr inte ihåg så mkt mer. Jo, jag typ var i skolan ett tag och pluggade och så. Och sedan åkte jag hem med halv fyra bussen. Och sedan vid typ åtta kom Daniel hem till mig för hans föräldrar skulle åka till Stockholm. Ja, så han sov hos mig. 🙂 På torsdagen hade vi inte heller någon franska, så jag tror minsann att jag gick hem till Madde, Jonas och Tilde den dagen med. Och sen senare på dagen så gick jag hem till Daniel och sov hos han. 🙂 han typ hjälpte mig en hel del med min engelska bok. Eller asså, jag skulle ha muntligt grejs på fredagen, så vi fixade ett litet tal. 🙂 Ja, och på fredagen var det ju detdät engelskatalet då, det gick bra. 😀

Uh, det är faktiskt segt att skriva om alla dagarna i två veckor. Eftersom att jag typ inte kommer ihåg så mkt heller. ^^ Nåja, ska försöka. På fredagen så åkte även Daniel med mig hem för att ja, hans föräldrar var fortfarande borta i Sthlm. Vi hade det massa mys och så. Och på lördagen var det ju Eurovision och Daniel sov hos mig den dagen med. Och så kom Corenlius, det var trevligt. Dock tråkigt att Sverige inte kom så långt i tävlingen, men jaja. Norge var iaf asbra tyckte jag! 😀

På måndagen var det meningen att jag skulle göra mitt ecdlprov men jag orka inte, så jaa.. det blev idag istället. Och Daniel var hemma hos mig i två timmar denna dagen med, för vi saknade varandra så mkt. Hihi.. 🙂 På tisdagen så var det matte nationella del 2, det gick nog rätt ok. Men vågar inte säga nåt, har inte fått reda på resultaten än. Det får vi nog veta imorgon. Jaja.. På onsdagen var det prov i gympa. Det var inte så svårt.

NU kommer vi till de dagarna jag kommer ihåg som mest, så det blir dessa dagarna som jag kommer snacka om mest. Logiskt? (a)
I ondags då, så var det meningen att jag och Daniel skulle ha åkt till Otto klockan 15.33, men vi missade tåget, eftersom att att vi trodde att det gick 16.35. Vi ringde Annika (Ottos mamma) och försökte komma på en lösning och hon sa att om vi tog oss till Mariestad så kunde hon hämta oss där. Sagt och nästan gjort, jag och Daniel pratade med Västtrafik och därefter köpte vi varsin biljett för 240kr/styck till Mariestad. Däremot kom vi bara till Trollhättan eftersom att Daniels mamma och pappa ringde till Annika och sa att hon inte skulle hämta oss. Så Jag och Daniel fick gå av i Trollhättan och vänta där i en halvtimma tills Daniels mamma kom och hämta oss. Därefter fick vi åka till Ica Kvantum, där jag i all hast hade glömt Davids paraply. Efter det så fick vi boka nya tågbiljetter till Otto hemma hos Daniel, och nästa tid blev 13.30 dagen efter (torsdag). Jag och Daniel fick alltså sova hemma hos han tills dagen där på. Vi missade som tur var inte det tåget i alla fall! Så klockan tjugo över fem befann vi oss i Arboga. Vi gjorde ett kort som en liten kompensation och försenad present till Otto som fyllde år den 20:e April. Vi blev riktigt nöjda, och Otto blev glad. Han fick dessutom chokladmuffins som vi gjorde på morgonen innan vi åkte. Jaja, nästa resa till han är typ planerad på höstlovet, så då ska vi bannemej se till att inte missa detdär himla tåget. ^^ Usch, aldrig att vi missar nåt tåg igen! Det kostade oss mer är 1000 kronor styck!

När vi kom till Vi på torsdag vid sex så gick vi en promenix och sedan så kollade vi på film. Det blev först Rouge och sedan Troja (och Troja var ett bra val eftersom att vi snackade om det idag, vi pratar om den grekiska mytologin i svenskan..). Och sen vid 03.00 tänkte vi att det var dags för att sova lite. På fredagen gick vi upp vid tolv och sen fixade vi oss och typ sådant. Och vid två var vi inne i Eskilstuna city 😉 Där gick vi runt och shoppade lite, år på Corners och kollade på bio med Annika (det blev Angels and demons, den var asbra). Och när vi kom hem igen vid typ tio så kollade på vi King Arthur, så vi gick och la oss typ vid 02.00. Och på lördagen så spelade vi monopol med Ottos morfar, spelade kubb ensamma och åt pannkakor. Vi åkte hem med tåget igen vid typ.. tjugo i fem. Egentligen skulle vi ha åkt med ett tåg tjugo i ett men vi tyckte det var för tidigt så vi bokade om det. 😛

Uh! JAG ORKAR INTE SKRIVA MER. Jag har inte ens skrivit bra om allt, det står liksom bara “sen”, “och på ..dagen” osv.. Men jaja. Orkaporka. Nu när jag väl har börjat skriva igen så kan jag väl försöka göra det imorgon med kanske. 😛

På tåget till Otto och på tåget från Otto så satt jag och Daniel och skrev våra nyheter/kommentarer till samhällsinlämningen som skulle vara inlämnad idag (och yihaaa, vi lämnade in den idag, båda två, eftersom att vi jobbade så flitigt på tåget). Ja, och på söndagen så skrev jag rent allting från tolv till fem och så skickade jag allt till Daniel och sen ändrade jag på en del småsaker. Hann även med att äta pizza med Cornelius. Åh, påtal om onyttigheter, liksom.. när jag var hos Otto åt vi massa onyttigt, men ÄNDÅ så har jag bara gått ner i vikt. MOahhaha! Ajaj, idag så har jag vart i skolan och gjort detdär ecdlprovet och sen var det lunch och sen.. hade vi svenska och sen typ inget mer. Så ja, jag satt med Stephi ett tag och snackade med henne efter skolan och sen gick jag med Daniel hem. 🙂 Och vi har haft det msyigt och tittat på tv, ätit, pratat osv.

Imorgon ska jag vara med Stephi efter skolan tror jag. 🙂 Och vi ska fika någonstans. Förhoppningsvis dricka latte. 😀 Åh juste ja! Malin, Vix, Denise & Ida hade sina fransmän här så vi gick runt med dem en hel del (de och jag & Daniel då..) och ja, det var trevligt. Och någon gång förra veckan innan fransmännen var klara med sina små pysslor som dom gör är i Uddevalla så satt jag, Malin, PB, Daniel och Denise och fikade på Espresso House. Det var mys, och det var också då som jag smakade min första latte någonsin. Det var en mocha latte och den var aaaaasgod! Btw.. jag och Denise hade typ likadana jeans, likadan mobil (fast jag har röd och hon svart) och likadan plånbok (fast jag har rosa och hon svart). Haha, det var faktiskt rätt ballt.

WAAAAAH! Nu måste jag plugga på franska (vi ska ha franska nationella imorgon, hey, jag kommer få IG!). Kanske skriver mer senare. Isf nåt vettigare. Nu har jag iaf fått ur mej all skit som jag har gjort det senare, det känns bra. Så slipper jag tänka på det mer.. Pusshej leverpastej!

(HOPPAS DU ÄR NÖJD HANNA!)

One thought on “This is my shopping pancake day!”

  1. YAAAS, det mucholånga inlägget har äntligen kommit, jag är överlycklig! 😀
    Nu är det bara att fortsätta såhär, så blir jag ännu gladare ^^ Haha, men nej, det var kul att du skrev. Och att du skrev mycket. Och att du kom ihåg så långt tillbaka o: Jag brukar ju typ inte ens komma ihåg vad jag gjorde för två dagar sedan om jag inte skriver upp det.. Men det är ju jag, som sagt (;
    Jag längtar för övrigt väldigt mycket tills sommarlovet, så att vi kan träffas igen. Kanske dags att testa det där receptet snart, eller vad tycker du? ^^ Vi får höras närmare lovet, och bestämma när vi ska göra det och sånt där. Och vad vi ska hitta på för annats skojigt 😀 Kommer du och hälsar på mig innan jag flyger till Sverige, btw, eller tar vi det en annan gång? (: Det hade varit himla mysigt om du kom (A) Fast efter det där missade tåget och pengarna det kostade, så kanske det är lite dålig timing liksom.. Då får vi ta det en annan gång, i så fall. För hit ska du, och då kan vi åka in till Glasgow och shoppa massor 😀
    Puss på dig, älskade amie :* <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *