Jag älskar dig Daniel Ström

De här 2 åren med dig har varit underbara! Och egentligen har vi ju haft varandra mycket längre än det. Men det är exakt 2 år och 5 dagar sen vi blev tillsammans hemma hos Cissi. Åh vad underbart det var, och jag ångrar absolut ingenting. Jag är så glad att jag följde med alla hem till Cissi den dagen alltså. Jag som tvekade så. Men jag gjorde det, och det är det som är huvudsaken. För det var det beslutet som gjorde att det blev vi två, i alla fall just den dagen. Jag älskar dig och kommer alltid att älska dig. Du är mitt allt gubben, utan dig är jag inte hel. Vi två för alltid. Vi har både skrattar och gråtit i varandras famnar. Med dig vill jag leva mitt liv. <3


Usch jag mår änna lite dåligt över att jag inte har skrivit här tidigare. Sist gång som jag skrev, förutom härom dagen då jag typ la upp en bild och skrev en mening, var typ den 15:e mars. Och nu är det snart den 15:e maj. Det är liiiite pinsamt. Men nu ska jag bättra mig. Det är bara det att vi har haft så grymt mycket i skolan att göra. Typ prov varenda eviga dag. -.- Och det är också prov som jag har framför mig de kommande veckorna. Jag längtar inte. Men så är det, och antagligen blir det också rätt så svårt för mig att hinna skriva ofta här. Men jag ska göra så gott som jag kan.

I förrgår var det Valborg. Då var jag inne i stan med mina vänner och grillade på Bodele. Det finns grymt mycket bilder från det, men jag tänker inte lägga upp något här utan jag hänvisar er till min bilddagbok, där jag då heter illix. Men jag får bilderna på måndag, så det är på måndag de läggs upp. I alla fall så hade vi grymt roligt. Efter några timmar så gick jag, och några till, till Skeppsviken och kollade in allt folk där borta. Det var också rätt så trevligt, vi träffade en hel del. Sen tog jag och Daniel bussen hem och ja, så myste vi lite och sen la vi oss ( jag orkar faktiskt inte skriva så detaljerat ).

Igår var Daniel hemma hos mig eftersom att han sov över från i förrgår. Det var mycket trevligt. Vi bakade chokladbollar och solade. Och hade det mys. Sen åkte han hem ungefär vid typ halv fem, och vid fem så kom mina kusiner ( Hampus, Bella, Micke, Bea & Björn ) för att jag, Bea, Stoffe & Micke skulle ha Monopolkväll. Det var rätt så roligt, fast vi stannade uppe allt för länge för min del. Stoffe gick och la sig vid elva eller tolv, men mina kussar kunde inte sova, och jag var ju värden, så det blev läggdags vid ungefär halv fyra på morgonen ( pga att jag sa att jag verkligen ville sova ).

Idag har kusinerna stannat här tills typ vid sju eller något. Och vid ett kom Cornelius hem från Australien! 😀 Mycket efterlängtat!! Vi har haft det trevligt och sådant där och alldeles nyss kom jag hem från stranden som jag hade varit på tillsammans med Corne och Stoffe för att köra Stoffes nya radiostyrda båt. Det var också mycket roligt!

Imorgon ska jag plugga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *