Jackophina Constantina

Idag har jag haft det ganska så segt. Halvt migrän och varit hungrig hela dagen. På natten tills idag så vaknade jag 03.21 av en mardröm. Inte så himla mysigt det heller. Vaknade sedan efter det till och från med 25 minuters mellanrum ända tills 06.20.

På morgonen hade vi naturkunskap ( fick tillbaka proven, och det gick bra 😀 ), och på den lektionen höll vi på med våra fackuppsatser. Efter det var det datakunskap och då pillade vi med powerpoint, det gick bra och var mycket roligt! Och.. sen var det svenska, då höll vi på med fackuppsatsen igen, och jag och Malin ringde till sjukhuset. Det var nervööööst, men såklart mest för Malin. 🙂 Sen var det lunch och sen engelska. Det var booooring.. båda två.

Vi slutade tio i två, men jag orkade inte springa till bussen, och med tanke på att jag skulle få sitta hela vägen hem sedan med ungar från forshällaskolan gjorde det inte så mycket mer frestande med tanke på min huvudvärk. Så jag stannade kvar ett tag och sen drog Daniel med mig hem till honom. Vi åt o’boy och cornflakes, och sen myste vi i soffan och läste geografi. Jag var bara där tills typ tio i fyra, och sedan så gick vi till bussen vid Bodele. På bussen träffade jag Sara och efter det så pratade jag och hon oavbrytet i typ.. en timma. För vi stod i korsningen tills typ tjugo över fem, haha. Vi är sjuka, jag höll på att dö av kyla. Men det var härligt att prata av sig! 😀

Nu orkar jag inte mer, är fortfarande inte på hugget. Och jag är mupp över att Daniel stack från msn innan jag hann skriva tillbaka, att han inte svarar på telefonen som jag har ringt typ 7 ggr och att Hanna inte kommer in. Man äter väl inte mat i en timma? o.0

Wellwell.. godnatt allihopa. Imorgon är det geografiprov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *