Hit me with your best shot

Vet inte vad jag ska skriva idag faktiskt. Hmm.. jag är trött. Jag mår illa så att jag kan typ spy. Jag saknar Daniel, Christian, Cornelius, Hanna, Jonna och massa fler.
Jaja, jag får väl göra min vardagliga dagsupprepning:

Idag så började vi skolan med matte, men det blev typ ett halvt tal innan jag fick reda på att vi kunde få gå till studievägledarna om vi ville, så jag gick dit med en hel del av klassen. Så gjorde jag mina val där:

¤ Kinesiska steg 1 – 100 p
¤ Företagsekonomi A – 50 p
¤ Psykiska sjukdomar – 100 p
¤ Aktiekunskap – 50 p
¤ Privatekonomi – 50 p
¤ Mat från andra länder – 50 p
¤ Småföretagande – 50 p

Så får vi väl se vad det blir 🙂
Jaja, sedan så var jag och Malin typ klara med det samtidigt så vi stack ner till Samhällslektionen när vi märkte att den typ hade börjat och så förberedde vi oss för att sitta där framme och framföra våra nyheter ( vi skulle typ vara dedär nyhetsankarna idag ). Och det var sååå härligt, för typ mer än halva klassen var och gjorde sina val så vi slapp prata inför alla, moahha. Jaa.. sen så var det rast från fem i halv elva till tio över elva, och sen skulle vi ha engelska. Det var rätt så ok, vi fick tillbaka våra prov. Tack vare det dumma hörprovet så gick det inte som jag hade tänkt mig, men helt ok ändå; bättre lycka nästa gång liksom. Wellwell.. efter engelskan så hade vi svenska där vi håller på att jobba med våra fackuppsatser ( jag gör ju min med Malin, det handlar om leverfläckar/födelsemärken ). Det var ganska kul och vi fick en hel del gjort, bitchbitchbitch vad vi är BÄST! 😀

Efter skolan stannade jag, Daniel och Malin kvar lite och sen så stack jag och Daniel lagom så att vi kom hem till Madde & Jonas vid typ tjugo över två. Madde ville ha lite hjälp för att hon skulle typ städa eller något, eller så var hon bara lite sällskapssjuk. Så hon messade iaf mig och frågade om jag ville komma upp till henne och ungarna, och självklart så sa jag ja. Daniel ville tydligen hänga på också, utan att jag ens frågade honom, så så blev det. 🙂 Tilde och Iza var så sööööta! Tilde typ åt tidningspapper och vi fick massa söta bilder/filmer på henne/oss. Och Iza var så blyg, men på slutet blev det lite bättre. Olivia fick vi inte så mycket skymtar av, för hon spelade dator typ hela tiden. Vi ska dit imorgon med för Jonas fyller 35 år, så det är kalas. Det blir runt 20 personer.. inte så mycket, men helt ok. Jo, juste. Efter att jag var där så kom mamma och pappa och hämtade mig så åkte vi till torp för att handla lite ( verkligen pyttelite ) och sedan kom vi hem typ en halvtimma efteråt. Då blev det datorn och sen dess har det varit en kombination mellan det och tv:n. Imorgon ska Daniel sova här också <3 Puss på det. Och snart ska jag fika med Jonna också, mohhaa. Hon ringde mig förut btw.. vi snackade inte så länge, men en halvtimma hann vi med i alla fall. 🙂 Nu ska jag nog göra något annat… 😛

I miss das Gullholmen! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *