Rebel yell

Idag så har det allt hänt en del med. Började med samhäll där vi gick igenom vad vi hade i läxa tills idag ( kronologi ). Sedan var det gympa, där vi hade typ basket, och för första gånger på jättelänge ( känns det som iaf ) så var jag med. Men på slutet satt jag med Mariam och cyklade på träningscyklarna för jag kände inte riktigt för själva matchen. Sen var det lunch och jag satt med Stephi, Jon, Von, Mariam & Malin. Jag och Malin åt ganska så fort, och så gick vi iväg till nk:n för jag behövde repetera lite inför provet som vi skulle ha ( det gick ganska så bra ). Sista lektionen var ingen lektion, det var spinttid, där vi ändå inte gjorde nåt speciellt vettigt.

Jag följde med Daniel hem till honom, men först gick vi till Willy’s för att köpa O’boy och tuggummi. Så bar det av hem till honom med trean, där vi träffade på Julia btw, och så lagade vi mat ( eller jag gjorde det iaf ). Det blev quornbitar och pasta. 😀 Sen titta vi på tv och sen gick vi upp på hans rum och myste innan pappa kom för att hämta mig. Sen dess har jag suttit lite vid datorn, och vid matbordet ( för att göra franska som vi har tills imorgon.. ). Nu sitter jag vid datorn igen, muppigt värre. Fast jag ska typ sova om en kvart.

Förresten måste jag säga att jag är SÅ otroligt pepp denna gången inför sommaren 09! Asså det är helt otroligt, jag känner mig så glad, cause I know that it’ll be okeeey this time! 🙂 Jag har gått ner tre kilo på närmare en och en halv vecka, så varför skulle jag inte klara nåra månader? Mohaha, och jag har peppat upp mig med MASSA nya kläder och typ en hel del bikinis. I feel gooooood!

Åh, vi ska snart välja våra individuella val btw.. Jag är inte helt säker än på vad jag ska ta, men min 100p kurs är iaf kinesiska. Och sen blir det väl kanske företagsekonomi, privatekonomi eller småföretagande. Donno yet, but I’ll see. Kan ju faktiskt välja till de andra senare i trean också. Menmen.. jaja.. Nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bäääääst, typ. Pusshejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *