The professional sister of a pirate

Den marken du står på är där jag vill
Vistas och formas till den flickan du önskar och önskas av.
Där vill jag ledas till mitt jag.

Där kan vi ta och ge, och dela på.
Där kan vi hjälpas att förstå varandras svåra dar.
Där kan vi dela allt vi har.

Och du, jag undrar vad du tänker på och vem, just nu.
Och jag undrar om du någonsin kan tänka på mig som din.

Hur ska jag säga, hur kommer du ta de allra tyngsta ord jag har?
Kommer du att våndas över vad jag bär?
Kommer du att älska den jag är?

Idag så har det varit en ok dag. Började med ”sovmorgon” i tjugo minuter, med andra ord tills tio i nio. Då hade vi matte med en sur lärare ( han har verkligen blivit grinigare nu på äldre dagar.. ). Men det var kul för jag gjorde några tal och sen pratade jag massa med Daniel och Malin. Efter det var det lång rast ( typ en timma och fyrtio minuter ) tills nästa lektion ( b-språk ). På rasten så satt jag och Malin typ ganska länge ( fyrtio minuter, för att vänta på att matsalen skulle öppna ) i klassrummet och pratade med varandra/lyssnade på Daniel, Richard, Adam & David när de diskuterade saker och ting. Det var ganska så roligt. Sedan gick vi till matsalen med de andra tjejorna ( D&D skulle ha spanska ) där det visade sig vara pizzafisk till lunch ( men jag fick ju självklart något annat, mer exakt så var det grönsaker, ris och kikärtor ). Vi satt där typ tills lite innan vi skulle börja franskan och sen så gick jag och Malin till skåpen och pratade lite, och sen såklart till lektionen. Det var en trevlig lektion med tanke på att jag och Malleballe satt och snackade ännu mer ( såklart.. xD ). Fortsatte dagen med geografi som var hemskt. Fick reda på mitt betyg från provet vi gjorde efter min influensa ( = DÅLIGT ) och grupparbetena som vi ska göra senare i veckorna.. Det var inte kul. Men jag pratade med Simon och allt löste sig, moahha. Så nu mår jag massa mycket mer bättre.

Efter skolan så fikade jag med Signe, Jenny, Sara, Maja, Daniel, Malin, Simon & Jonte på Cactuz ( först så fanns det inget till mej att äta där, men sen fick jag reda på att de hade laktosfri varm choklad, så såklart beställde jag det! ). Sen gick Simon, Signe, Malin, Maja, Sara & Jenny så det var bara jag, Daniel, Malin & Jonte kvar. Värsta parfikat, haha. Vi satt där tills typ fyra och sen gick jag och Daniel till skolan för jag skulle ha utvecklingssamtal, som för övrigt gick ganska mycket bra. 🙂 Efter det tog mamma och pappa med mej på en visning för nåt hus på Kappellevägen, men jag är inte intresserad för fem öre. Vi ska INTE flytta. Speciellt inte dit. Men jaja..

Sen dess har jag pluggat naturkunskap och jag satte mig vid datorn för typ fyrtio minuter sen. Nu ska jag gå och göra mig i ordning och ringa Daniel i typ en kvart. Ha det bäst alla, får skriva mer imorgon. Önska mej lycka till btw, för imorgon är det NK-prov som gäller! OMDDD! ^^ Pusshej leverpastej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *