Fever for the flava

Quite pathetic, I know.

Nu har jag gjort lite Naturkunskap, men kan väl inte påstå att jag kan vara stolt över min så kallade insats. Men jag har ju bara mej själv att skylla om man säger så. Wellwell, det känns som att jag kan det mesta ändå. Påtal om läxor och tråkigheter så hade vi typ inlämning av referatet i svenskan idag och det gick jättebra på det! Moahha, och sedan hade vi iofs engelskaläsförståelse på engelskan då, förstås. Det gick väl rätt ok, vågar inte säga så mkt mer tills jag har fått resultatet, hehe.

Idag fick jag reda på att Therese ( Inga-Britts barn, och min favorit typ när jag var liten ) ska ha barn typ närsomhelst ( beräknad att komma idag ) och att Fredrik ( Inga-Britts första barn ) ska få sitt tredje barn ( tror jag ) i Mars. Therese ska få en pojke och Fredrik en flicka, värsta ballt! 🙂 Åh vad jag är barnsugen, haha. Men det får jag väl nästan inte säga i min ålder..

Jag började min dag med att gå upp kvart i sex på morgonen för att jag skulle till sjukhuset ( NÄL ) klockan tjugo över sju ( men skulle alltså vara där kvart över åtta ). Det var inte så värst himla hippt, men måste man så måste man.. Ja iaf, och det gick väl ganska ok. Jag ska byta lite mediciner och få lite nya mediciner och typ.. få en telefontid och typ.. ja lite sådant. Fick ett slags schema också som jag ska fylla i. Men jag fick reda på en del bra besked också tycker jag allt, mohaha. Det kändes helt ok, ( förresten så var jag inte hos en s.k. ‘vanlig” doktor, utan en.. ja.. annan ). Sedan iaf, så kom jag tillbaka till skolan lagom till vår andra lektion som började tjugo i tio ( datakunskap ). Det var inte höjdarkul, men det gick att klara sig genom. Förra gången avslutade vi vår excelkurs med ett prov ( som vi inte har fått reda på än ), så nu är det dags för vår powerpointkurs. Det kan nog vara ganska så roligt. På svenskan, som började tio i elva, så gjorde vi typ ( eller skulle göra ) lite saker som har med vår fackuppsats att göra ( jag jobbar för övrigt med Malin och vi jobbar med leverfläckar, väldigt intressant faktiskt ). Det blev iaf inte så mkt med fackuppsatsen, utan jag, Malin & Daniel satt och snackade om lite annat istället. I närmare en timma. Sedan vid tio i tolv var det dags för lunch, det blev för mig quornbitar med pasta och gurka + morötter ( MUMS! ). Jag var i alla fall nöjd. Sen började vi engelskan klockan halv ett och sen har jag ju redan berättat vad vi gjorde då.

Efter skolan blev det inte någon simning eftersom att jag bestämde mig för att det inte var kul att simma ensam ( Stephi är sjuk ) så jag skulle ta bussen vid fem över två. Men Sara dissade mig när jag uttryckligt sa att jag skulle ner och hämta mina saker bara och hon bara ”okej”, men så stack hon iväg med de andra ( som inte ens skulle med samma buss ).. Elakt tycker jag, men jaja, alla är inte snälla här i världen. Det blev i alla fall till att fika med Daniel och Malin på Cactuz, vilket var mycket underhållande. Haha, Malin är för övrigt knäpp. <3

Efter det så gick jag och Daniel ner till Kampenhof, och på vägen dit så träffade vi på Micka så vi snacka med henne och tog följe ner till das bussplace. Sedan satt vi med henne, Pelle och typ.. ingen mer och väntade på bussen. Det var rätt så trevligt, om jag får säga det själv. Sen tog jag bussen iaf och gick i slasket hem ( träffade även på Ulla-Karin, Einar och hans fru. Mycket trevligt det med ). När jag kom hem så var halva mina sockar blöta, så det blev till att byta med en gång till myssockar, och stoppa skorna i skotorkaren. Efter det så satte jag mig vid datorn lite och sen har jag pluggat Naturkunskap. Nu sitter jag här igen. Snackar med Malin, Stephi & Niklas på msn. Hade vart kul om Hanna gick in också, men det är väl en önskan förgäves….. 🙁

Nu ska jag nog kila, det blev visst ett ganska långt inlägg (a).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *