Fly me to the moon

Hejdå februari och välkommen mars. 🙂
Idag var det världens härligaste väder, jag och Daniel tog oss en promenix och vi diskuterade lite. Då kom vi fram till att nu får det vara nog på snön och att detta vädret minsann måste hålla i sig. Nu är det liksom mars och snö är inte uppskattat längre. Det har knappt varit det nångång under tiden det har vart här. Det skulle ha kommit i november – december, men kommer i januari – februari. Det är liksom fel månader, så därmed är det definitivt INTE välkommet i vår trevliga månad mars.

Buh, jag kan inte garantera att jag skriver mycket eller utförligt idag/inatt, för jag är trött och jag vill sova. Men jag ville bara uppdatera mig litegranna. Antagligen skriver jag imorgon ( och denna gånger kan jag nästan garantera det ), men jag har ju förståss andra saker för mig också. Som t.ex. svenskareferatet, naturkunskap, samhäll – kronologi ( som verkligen Suger, men det störst S:et ever ) och en del mer. Så ska jag även städa och prova massa kläder, och prata i telefon och skriva ner massa recept. Daniel fick nämligen uppdraget att skriva ner alla recept som han kunde hitta i mina kokböcker ( som är kött, vete, ägg, gluten- och mjölkfribaserade ) så att jag kan skriva ner alla de i min egna receptbok och laga de åt honom, mohaha. Jag ska bli proffs! 😀

Igår var jag och Daniel på torp och handlade, det var mys x 1000! Daniel fick köpt skor, glajjor, en skjorta, byxor osv. och jag köpte mig ett vitt linne, ett aprikosfärgat spetslinne, vita tights som liknar jeans, en ”lång” tröja som är till för typ tights ( turkos ), tre nagellack ( knallorange, svart och vitt som komplettering till mitt genomskinliga, knallrosa, neongula, röda och fejkvita nagellack ), en ljusblå spets-BH med tillhörande trosor och ett par svart trosor med typ snörning till ( skulle egentligen köpa den tillhörande BH:n men det fanns inte i min storlek, så får kika efter den en annan dag ) och så köpte jag lite till. Hittade även ett par skor som jag hemskt gärna vill ha! (a) Menmen, det blir nästa projekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *