Mwiiiip

Jag har ont i magen för att jag åt Brejk.
Jag har ont i hjärtat för att jag saknar Daniel.
Jag har ont i huvudet för att jag stirrar på datorn.
Jag har lite lust att skriva blogg.

Idag har jag varit med min Jonna från igår, hon sov över och det var minsann trevligt. Dömysigt och mycket behövligt eftersom att vi inte hade träffats på ett tag. 🙂 <3 Vi tittade på film och pratade och pratade och pratade och gjorde pommes frites med Café de Paris – sås och vi dippade grönsaker. Och spelade GH3 ( Jonna är jätteduktigt på det *hosthost*, och mohaha jag klarade en låt på expert! 😀 ). Och vad gjorde vi mer..? Hmm.. tittade på förlossningskliniken eller något, det var skitläskigt. Och så gjorde vi massa, massa mer! 😀 <3

Imorgon ska jag kanske vara med Stephi, beroende på om hon ska spela basket med Von eller inte ( förhoppningsvis inte ). Om hon kommer hit så ska vi äta chokladmousse och chokladpudding, moahha. Och massa annat gottigt, haha. Och skabbmackor. Så ska hon få se filmen från revyn som vi gjorde i sjuan.. haha. Pinsamt värre, men det är mest egentligen för Daniel. ^^

Om en stund ska jag till torp med mamma och pappa. Jag måste köpa present till mamma. Och så vill jag ha nagellack och tights. Det står högst på listan just nu. Sen vill jag även ha dedär fyra böckerna, choklad, tröjor, trosor och en deo. Säkert mycket mer, men det är de sakerna som jag behöver kanske allra mest. Det är det som jag har skrivit upp i alla fall. Jaja.. Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. Jag ska nog slappa lite framför tv:n innan mamma och pappa kommer hem. Sen blir det ju torp, sen antagligen lite till data och sen telefon med Daniel. Och sen sova.

Btw, jag har städat huset för mammas skull, moahha. Så nu får jag hoppas på att hon blir glad, hihi. Föresten så vann jag 50:- på min trisslott som jag fick på min namnsdag. 🙂 Jaja, ha det bra allihopa. Pusshej leverpastej! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *