Ugglan.nu

Jag bara SÅ måste ha dessa böckerna:

¤ The Secret Dreamworld of a Shopaholic/Confessions of a Shopaholic
¤ Shopaholic Abroad/Shopaholic takes Manhattan
¤ Shopaholic Ties the Knot
¤ Shopaholic and Sister

Har precis läst ut Shopaholic and Baby och den var så DÖBRA, bara det är det är den femte delen i serien av just fem. Så jag vet ju hur det slutar, men det är väl nästan skitsamma. För jag vet ju typ inte grunderna till allt som hände i den boken, och det får jag ju reda på i de andra böckerna. Det blir nog bra. Jag längtar efter att jag får pengar så att jag kan sticka till torp och köpa de böckerna asså. Och de måste vara på engelska. Och i pocketformat. Annars blir jag sur.

Idag har jag namnsdag. Det är trevligt, för när mamma och pappa kom hem så hade de köpt Hänt Extra, en trisslott och ett paket med Dumle. Dumle är alltså min nya grej. Jag får damp. Jag ÄLSKAR Dumle. MUMS. Förr var det ju Plopp, och sedan Center, och sedan Daim och sist Mars. Men nu är det alltså Dumle som gäller, asså shiiiiet vad gott det är. Mohahaha.

Jaja.. igår så blev det att jag prata i telefon med Daniel från 02.00 till
04.30 typ. Inte så kul sen när jag skulle somna om för jag hade gått
och lagt mej vid typ tjugo över åtta för jag var trött och ville att
dagen skulle gå fort, mahah, för då får jag snart träffa min baby.
<3 Ja i alla fall, jag var typ inte trött men efter många om och men
så somnade jag och vaknade i morse vid halv tio. Så det gick väl an,
lite mer synd var/är det om Daniel som inte hade sovit alls, haha. Och
han är ju i fjällen så han ska ju typ upp och åka massa skidor,
stackarn.. Jag saknar min baby så att jag får mupproblem. Det är döjobbigt här hemma utan han.. 🙁 Vi pratade nyss i tele i typ 1h och 20 minuter, och jag kan ändå inte få nog. Vi smsar varandra när vi vaknar på morgonen och sen under hela dagen. Och på kvällen. Och sen ringer jag honom för att vi ska säga godnatt. Haha, vi är såååå kära. Mohaha. Det är sååå mysigt. Jag älskar att vara kär, jag älskar Daniel. Fast vi gillar det ändå inte, för det är jobbigt att någon betyder så himla mycket. Det är jobbigt att sakna någon så otroligt mycket när man vet att man inte kan ses. Det kom vi fram till under vårat lilla samtal. Haha, fast såklart är vi lyckliga ändå. Och vi ses ju om.. fyra dagar. Eller egentligen den fjärde dagen, men det blir sent på den dagen. Typ närmare fem eller sex på kvällen, så dagen hinner ju i princip att rinna iväg. Menmen, jag LÄNGTAR. Med stora bokstäver i HELA ordet. För det är SÅ sant.

Nu tänkte jag äta lite Dumle, skrapa min lott och sätta mig vid tvn för att titta på Bygglov med min kära familj. Åh, vi fick ett kort idag från Christian och Cornelius ifrån Australien. Men det var gammalt. Eller ah, de skrev att de nyss hade kommit till Surfers Paradise, men liksom, de ska typ åka hem om nån dag eller så. Så kortet var ju liksom.. segt. Gammalt. Kalla det vad du vill. Ouppdaterat kanske. Wellwell, de hoppade fallskärm häromdagen. Jag fattar inte att de vågade det, jag menar DAH? Det är typ 4 km upp i luften.. Jag hade svimmat. ^^

Jaja, orkar inte skriva så mycket mer just nu. Ha det bäst allihopa, natti. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *