I wrote a song about your eyes

”Godmorgon älskling. Saknaden efter din värme är otroligt stor, men för att dämpa det lite så köpte jag laktosfri mjölk. :$ Eftersom vi bara har det när du är hemma så känns det som om du skulle sitta här bredvid mig nu också. Jag vet att jag är töntig men min kärlek till dig är så sann och stark. <3 Vi syns strax babe :*” – Min pojkvän är sötast i världen och jag saknar han så att jag håller på att dö! 🙁

Fast detdär om att vi ses strax är ju bullshit, typiskt nog. Vi får ju inte ses fören om typ sex dagar. Och jag saknar han redan, så jag lär ju inte ha en så kul vecka framför mig. Daniel den muppen, han har ju åtminstone Otto och sin syster och familj och massa. Imorgon börjar mamma och pappa att jobba, Stoffe har massa kompisar. Det har inte jag. Mupp. Hanna är i tönt-Skottland ( som jag snart börjar hata ) och Jonna typ jobbar ( fast jag ska se henne på onsdag ) och Stephi ska jag antagligen träffa på torsdag. Okej, jag har lite att göra. Men jag saknar ändå min baabe så otroligt mycket. Wellwell.. vad ska man göra? Jaja. Jag ska antagligen träffa kusinerna mina ( Tilde, Iza och Olivia ) för att åka pulka med dem och så, typ nån gång nu i veckan. Mohaha, det ska bli kul! 😀

Idag ska jag väl typ städa tänkte jag mig. Och kanske gå en hälsosam promenad ( Nu ska jag verkligen gå ner mer i vikt, det räcker inte bara med minus tre på vågen. Nu ska det vara ytterlige minus fem tycker jag, så det blir lite tuffare nu.. Men det är absolut värt det! Till sommaren ska jag ta för mig på stranden, mohaha! ). Jaja, men städa blir väl prioritet ett skulle jag väl tro. För det behövs verkligen. Jag har liksom inte hunnit det under förra veckan eftersom att jag har haft SÅ mycket att göra i skolan.. -.- Menmen, nu är det nya andetag som gäller. Jag måste rensa en massa, och typ skaffa en låda till så jag kan lägga saker där i som jag typ vill ha, men ändå inte. Eller alltså saker som typ jag inte vill se på mitt rum, haha. Jag har så mycket smågrejer överallt, som bara gör så att det dammar. Och jag pallar inte det, eftersom att jag är en trogen dammallergiker. Muppigt nog. Påtal om jag vet inte vad, så ska jag till sjukhuset imorgon. Tror det är för öron, näsa och hals. Så i så fall så var det påtal om allergier, haha. Och sen ska jag till sjukhuset nån annandag snart här framöver för att göra andra saker som jag inte vill gå in på mer. Och mina ustlag är borta nu ( jag tror visserligen inte att jag har skrivit något om det i denna bloggen tidigare, men jaja jag hade i alla fall utslag över hela kroppen. Jag kanske kan ladda upp en bild eller så.. ). Nu ska jag nog typ ladda över lite bilder ( så är det gjort ) och så kanske jag skriver här mer sen. OMDDD, jag måste föresten berätta om igår! 1. Mamma fyllde år, så vi hade besök och sådant av typ mormor, morfar, moster, Björn och Beatrice. Det var mycket trevligt, vi typ fikade och sånt. 2. Det var Alla Hjärtans Dag, som jag firade utan min babe! 🙁 Men vi hade den mest underbaraste dagen på länge i fredags, så jag är rätt nöjd ändå. Shit vad mysigt det var alltså! Måste ladda upp lite bilder från det också, eller ah, jag har inte bilder från det. Men från typ sakerna jag fick/han fick och så. 3. På grund av att det var Alla Hjärtans Dag så fick jag och Stoffe varsin present ( som verkligen inte var nödvändigt, men jag är otroligt tacksam! ) och det visade sig vara varsin mobil i alla fall. Mina föräldrar är verkligen BÄST. Med STORA bokstäver. Jag fattar inte, de lägger ut massa pengar på oss och så har de egentligen ingenting, jag tycker de är så härliga. <3 Jag fick i alla fall en rosa mobil, som för övrigt är en 3-mobil, så jag har bytt nummer. Men inte än, för jag har liksom inte startat den än. Så messa/ring min gamla mobil änsålänge. Mohaha, nu har jag TRE mobiler. xD Haha fast jag kommer få lämna tillbaka den röda.. Jaja. Pusshejs, nu måste jag gå. Eller jag vill det i alla fall.

Jag saknar Hanna också! Och Christian! Och Cornelius. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *