Smoke on the water

Jag är riktigt himla muppigt sjuk. Så det blir ingen tripp till Isak och Anna med Daniel inte.. Det får vi väl ta en annan dag antar jag. Jag kan ju må bättre, men risken finns ju att jag smittar dem. Men det blir kanske Daniel hit imorgon i alla fall.. 😀 Jag har i alla fall feber, ont i huvudet, ont i kroppen, träningsvärk och ont i halsen. Det är inte alls så trevligt om man säger så. Förut la jag mej i sängen med tjocksockar, tjockbyxor och tröja, och efter en halvtimma när jag vaknade igen så hade jag bara BH och trosor på mig, och jag var dövarm. Jag svettades sönder, det var helsjukt. Nu sitter jag här och fryser som en galning. Usch, jag hatar feber. Menmen, vad ska man göra? Jag har tagit alvedon två ggr, strepsil två ggr, vitlök imorse och senare till lunchen.. Druckit två glas med varm oboy. Och nu kom mamma med halstabletter 🙂

Jag får väl bara slappa, typ sova och chilla och ta det lugnt. Om typ en kvart ska Daniel ringa och vid halv nio går Hannispannis in på msn. Men jag ska försöka övertala henne att gå in vid åtta istället.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, jag har ingen fantasi. Eller ork. Det är bara jobbigt att sitta vid datorn. Så jag tror att jag ska gå, och kanske ta mej en varm choklad igen för mamma och pappa kom nyss hem med mjölk ( det har vart slut ). Mohahaa… vi får väl se. Ha det bättre än mig, pussar! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *