Eyes on you

She thought that she could buy happiness by, by the bottle.

Jag orkar inte skriva så mycket nu, precis som häromdagen. Men jag lovar att få till något riktigt bra tills imorgon, det är det att jag är så stressad nu bara. Måste gå typ om några minuter ( och på några minuter hinner jag inte få ner något bra ).. Jaja.


Saknar dig Hanna, ännu en gång. Det känns som en evighet sen du var här sist ( vilket det typ också var.. ). Det känns inte bra, inte bra alls. Vi är ju bästa vänner, blodssystrar. Allt man kan tänka sig vara. Vi är oss, vi är dem, vi är vi. Vi ska alltid vara, ok? Inga knäppa landsgränser kan skilja oss åt? Eller ett fjompigt litet hav. Eller vad det nu kan vara. Eller hur? Utan dig är jag inte hel, utan dig är jag inte Alexandra. Det är faktiskt sant, ingen Hanna – ingen Alexandra. Så det så, kom hem snart!

So noone told you life was gonna be this way? Your job’s a joke,
you’re broke, you love life’s D.O.A. It’s like you’re always stuck in
second gear, when it hasn’t been your day, your week, your month or
even your year.. But I’ll be there for you, when the rain starts to
fall. I’ll be there for you, like ive been there before. I’ll be there
for you, cause you’re there for me too. I love you, bästaste bästa amie <3

Och bilden är dösnygg! Du är urgullig, så klaga inte.

One thought on “Eyes on you”

  1. Ha, fjompiga hav och knäppa landsgränser är bara töntigt. Frånvaro är bara fysiskt. Jag saknar ihjäl mig efter dig! Men snart är det ju inte långt kvar.Snart är det påsk. Snart flyger jag tillbaka till Sverige. Snart kommer jag och våldgästar ditt hus igen, mohahaha 😀 Vi ska dricka våran milkshake, snacka om allt och inget och ha världens bästa och roligaste tid tillsammans, som vi alltid har. Kanske kommer vi till och med få tummarna ur och börja skriva dom där historierna också. Eller så gör vi inte det.. Men det är skitsamma, orkar vi inte nu så kan vi ju alltid ta det när vi är gammla och grå och sitter i varsin gungstol på ett pensionärshem. Och jag har grejer att berätta för dig, som jag vet att du kommer ÄLSKA ^^
    Och så måste vi prata i telefon snart också, det är för längesedan nu, tycker jag bestämt at det känns som. Bokad tid på söndag, var det va?
    Ta hand om dig, och krya på dig snart (: Puss på min älskade favorit blodsyster! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *