Jinx, a foredoom to failure

”Jag blev magsjuk när jag smakade på en killes sås” – Stephi

Åååh jag har ganska himla tråkigt skulle jag vilja påstå.. Det blev föresten inte mer skrivande igår. Jag började prata med Daniel i telefon, och det höll på i typ en och en halv timma och sedan var det msn-dags tills långt fram. Och sen ville jag bara inte. Menmen.. kanske mer senare idag. Just nu så skriver jag bara mellan varje gång jag slår upp ett ord på tyda.se, läser ju en engelskabok och jag menar, jag kan ju inte alla ord här i världen. In fact så slår jag upp typ massa ord som jag skrev ner igår, haha. Pinsamt värre, men mer kunskap ändå, så whatever. Man lär sig alltid något nytt. Nu ska jag i alla fall plugga tills klockan fem, och då ringer Daniel. Eller vi sa halv sex- sex men i sms:et som han skickade förut så sa han fem. Vi får väl se. Jag ska i alla fall läsa min bok och så skriva min franskauppsats. Men den var inte så svår som jag trodde.. 🙂 Boken blir värre, för det är 438 sidor tror jag, och den ska vara klar tills den 13:e februari. Och.. ja, jag är på sidan 35, haha. Menmen, det får väl bli ett maratonläsande för min del. Åh föresten, jag såg värsta deprimerande filmen idag.. Det var muppigt. Och såg en ganska knäpp film igår med, som fick mej på dåliga tankar. Men älsklingen min var så söt med sina sms och så ringde han så jag mådde mycket bättre sen <3

Jag har en grej jag måste berätta om btw, som jag stör mej så GRYMT mycket på: Det är någon himla cpreklam på radion, där det spelas en låt som nån snubbe typ snarkar till, och seriöst det är HEMSKT. HEMSKT!! Jag typ vaknar till det varje morgon, och blir direkt skitsur, ingen bra start på dagen skulle jag vilja säga. Alltså, jag har härt många irriterande och äckliga reklamer på radion, men denna slår då allt. Det är nån töntig reklam för typ nåt typ nässpray eller nåt som heter Silence. Jaaa, silence säger jag bara! SHUT UP! -.-

Nej, nu måste jag fortsätta med engelskan, cya! Och jag SKA nog skriva senare. Pusshejs :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *