The worst day since yesterday

Fast igår var inte så hemskt. Eftersom att jag fick vakna upp med, vara med och mysa med älskling <3

Jag vaknade två gånger inatt om jag inte minns fel, och det har inte varit särskilt kul. När jag vaknade på morgonen var klockan halv åtta, och ända sen dess har jag segat framför tv:n typ. Inte så värst händelsefullt, eller roligt för den delen. Jag har blivit fet idag känns det som ( egentligen skulle jag ju simma med Stephi idag, men istället ligger jag framför tv:n och äter.. haha ironiskt värre ). Men jaja, det tar jag lätt igen sedan när jag blir frisk. Men jag vill bli frisk nu. Väntar på att Daniel ska ringa.. om han gör det, det vill säga. Om han kommer ihåg. Jag är hungrig också, men jag vill inte äta förän Stoffe kommer. Men tyvärr måste jag väl antagligen göra det innan eftersom att jag inte pallar mer, haha. Jag vill ha mat nu! Jag är tjock, T-J-O-C-K! Sitter i min rosa morgonrock, mina ceriserosa mjukisbrallor, helgetröjan och mjuka rosa sockar. I mitt äckliga, skabbiga hår. Usch, jag måste nog duscha sen. Och ta mi nåt härligt att dricka efter det. Typ varm choklad. Fast det hade nog säkert var skönare med typ alkohol, för det blir man lätt varm av. Faktum är ju att man faktiskt använde sig av det förr när folk vara sjuka. Även på barn ( fast i mindre doser då, såklart ). Hade inte suttit fel. Jag får sluta klaga snart. Men jag har ont i huvudet! Och jag kallsvettas. Och jag är tät i näsan och snuvig. Och det kliar i halsen. Och jag nyser. Och jag harklar mig. Och jag hostar. Och jag mår allmänt dåligt. Usch för det! Klockan tre ( dvs typ nu, klockan är 14.59 ) så börjar Melrose Place. Ska se om det är nåt jag inte har sett, för i så fall blir det lite till tv nu i en timma, mohhahha. Hejdå!
Kommer sen igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *