Wake up girl

Nu sitter jag och inte gör något speciellt.. Jag ska duscha, göra mig i ordning och packa lite senare, eftersom att jag ska sova hos min underbara Daniel! 😀 Åh btw, han skickade värsta sötmesset till mej inatt <3 Maha vad jag blev glad när jag vaknade imorse.. (a) Nåja.. nu laddar jag ner lite musik som jag ska lägga över till min mobil, jag har nämligen märkt att jag saknar en del. Jag vet liksom inte vad jag vill ha till min mobil, massa gammalt ska det vara iaf, men jag kommer inte på allt. Wellwell.. jag har inte så mycket och göra, och det är mupp. Inget nytt på varken bdb eller facebook.. inte på bloggfronten heller, typiskt nog. Jag snackade lite med Hanna via sms, men hon dissa mej nu. Jaha.. igår var det iaf roligt. Vi började med skola, då det var matte ( okej kanske inte så kul, men det funka ), och sen fortsatte med med samhäll ( inte alls kul ) och sen var det lunch ( mycket roligare, men det var äckelmat ).. Jag och Malin åt lite med de andra och sen stack vi upp till biblioteket för närmare undersökningar av vissa saker, haha. Sen skynda vi ner till engelskan ( men det var svenska för att vi hade skiftat lite, eftersom att det var engelska hörförståelsetest, så kunde vi sluta tidigare ) jaja. Det var inte så jättekul på svenskan, för man orka typ inte göra något speciellt om man säger så. Jaja, och sen var det dags för testet. Och sen slutadet vi, så jag sa hejdå till Daniel och så och sen så gick jag och Stephi till Espresso House för att fika lite. Det blev typ nån brownie & Chai Latte för hennes del, och en chokladboll & varm choklad ( laktosfri ) för min del. Mums! Fast chokladbollen smaka lite knäppt, men det var ändå gott, mohaha. Vi satt där typ i en.. två timmar kanske. Och sedan fick jag följa henne till bussen. Så typ gick jag till badhuset för att vänta på mamma och pappa som hade simmat lite, så åkte vi hem och sen.. Var jag hemma. Satt vid datorn, åt, tittade på TV, snackade med Hannapanna i telefon ( <33 ) och snacka på msn. Haha jo juste ja, jag spelade 4 across bird med Otto. Oops, avbrott i nån minut. Klippte mamma, haha. Och påtal om att klippa så ska jag kanske klippa Danie idag också, mohaha. Typ hans nackhår alltså. Jaja, jag spelade iaf med Otto och det var kul. Och vi ska spela ikväll igen, men då får Daniel vara med såklart. Jag vann i alla fall igår, mohaha. Sen försökte han övertala mej att köpa WoW och det gjorde min kusin med, fast han tyckte mer att jag skulle köra på nån privat grej. Jag fatta inte riktigt, men någon skillnad är det ju i vilket fall som helst. Och påtal om skillnader, Hanna du kan inte ha krympt, man kan inte det vid vår ålder om det inte är så att man har en konstig sjukdom. Så slutsatsen blir väl att du fortfarande är 167cm? Knäppt. Och sluta dissa mej på smsen.. 😛 Nu vill jag göra något kul.. typ spela spel eller nåt. Ha det bra, bye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *