Zoo Keeper

I’ll keep you deep inside, you’re always in my heart. <3

I’d give it up for just one more day with you.
Give it up for just one more day.
I’d give it up for just one more day with you.

Nu sitter jag här och typ väntar på att jag ska gå till bussen.. det är mupp. Jag vill inte till skolan. Och jag har franskaläxa som jag måste göra innan jag ska gå. Så jag måste sticka från datorn strax.. För nu är klockan 08.06 och vid 08.30 måste jag fixa håret och kläder och sånt.. och sen ska jag gå härifrån vid typ 09.05 för att bussen går 09.25 typ. Och… allt detta för att vi börjar 10.15 ( med franska, that’s why I have to do my homework noooooooow, eftersom att jag inte har gjort den än ).. Senare idag ( alltså typ efter skolan ) så ska jag till torp med Malleballe! <3 Det ska bli kul, mohahaha.. Sen måste jag hem och läsa lite samhäll och läsa i min engelskabok. Och ja… just nu har vi inte så mycket läxor så jag är ganska fri, mohaha! På fredag blir det telefon med min älskade Hanna som jag saknar så grymt ( there’s a hole in my pocket that’s about her size ) och på lördag blir det mys med Daniel! 🙂

Det blir nog en ganska härlig helg.
Åh, igår var jag hos Daniel och det var mys men mupp ( för jag är typ lite halvt krasslig.. ) och ja, i alla fall, när vi skulle gå till min buss så kom vi tio minuter för tidigt, och så stod vi där och väntade ( vi kom dit 19.55 och bussen går 20.04 *host* ) tills ungefär 20.15.. Då ringde jag Sara för att fråga om den bussen fortfarande gick, och självklart hade Västtrafik dragit in på just den bussen. Så jag och Daniel fick tralla hem till han igen….. Vi fick i alla fall en promenad, haha. Så pappa fick komma och hämta mig, haha. Muppigt värre. Och jag blev dessutom förfrågad om lift ( alltså att jag fick lifta med dem ) av tre tjejer som skulle till Ljungskile ( det var lite kul att de fråga, för jag mena, jag stod ju inte där och höll tummen upp utan de bara bromsa in och fråga ^^ ).. Men jag fick inte det för Daniel, och jag vet inte om jag hade vågat det ändå. Menmen.. nu måste jag dra. Mer blir det nog sen! Mohaha, puss.


I cannot live without you…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *