Being strong means being heartless

Uuh… nu har jag städat och pluggat hela dagen. Och då menar jag verkligen HELA dagen. Men jag är nöjd också, det är asskönt. Jag har rensat min garderob, så den är jättefin nu ( eller i alla fall inuti ) och allt är i ordning. Jag har införskaffat två till lådor, i den ena ligger alla BH:ar och den andra benvärmare. Sen har jag en för sockar, en för underställ och en för strumpbyxor. Och även en liten för fintrosor, haha. Det känns verkligen megabra! Inte lådorna alltså, eller i alla fall inte bara lådorna, utan helheten. Jag har tagit bort allt julpynt, dammat och putsat nattduksbordet, dammat fönsterbrädorna, vattnat blommorna, dammat skrivbordet, dammat hyllan ovanför skrivbordet, tagit bort en del saker på hyllan ovanför skrivbordet.. dammsugit i hela rummet. Renbädda gjorde jag i förrgår. Det enda som inte har gjorts är damma tavlorna, damma mina stora vita hyllor och piskat mattorna. Och juste ja, skurat. Annars är allt super! 🙂

Och så har jag ju somsagt läst på det himla tråkiga gympaprovet som vi ska ha också, men det verkar inte som att det är särskilt svårt. För allt som står där är logiskt, man har hört det förr, man kan räkna ut det själv.. liksom.. man vet det. Så ja… det blir nog simpelt. Det tröga är väl att plugga in musklerna och typ övningarna..

Men nu ska jag slappa och plugga lite till. Skriver mer imorgon.
Imorgon ska jag föresten simma med Stephi! 😀 <3

Pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *