Salad Fingers

Jag måste ju berätta vad jag fick i present på juldagen och annandag jul också:

¤ Rosa sudd
¤ Rosa penna
¤ Halsband med hjärta
¤ Grey’s anatomy season 1
¤ Törnrosa i specialutgåva
¤ Växande träd
¤ Vodoodoll
¤ Skorpionbok
¤ Rosa verktygslåda
¤ Rosa flipflops
¤ Engelska glamour
¤ Elvisp ( alltid bra att ha ^^ )
¤ Kopp, fat och aschett till mitt servis
¤ Sockar

Jag tror det var allt 🙂
Så det blev en del, allt som allt: julafton, juldagen och annan dagen! 😀

Om en stund ska jag till sjukhuset, inte så värst kul precis. Jag mår dåligt, jag är dödstrött eftersom att jag var uppe sent igår ( och nej jag kunde inte hjälpa det, eftersom att mina vanor, nu, är att lägga sig sent och gå upp sent, så kunde jag inte sova ) och jag bara inte vill åka till sjukhuset. Det är tråkigt..
Imorgon ska jag dit igen. Inte heller så värst kul, men det ser jag ändå mer fram emot. Typ jag ska ju ta bort min prick på ryggen, ochkanske att jag kan få ta bort någon mer, mohhahah. Fast då vet jag inte om jag får sola solarium på ett tag. Men det är egentligen skitsamma, för jag gör ju aldrig det ändå. Det bara känns muppigare när man inte får göra det. Sen ska jag bara börja ordentligt med min diet och så, och börja träna mer.
Såhär ser mitt schema ut från och med måndag den tolfte Januari:

Måndag: Simma 1h, gå promenad 1h
Tisdag: Simma 1h, gå promenad 1h
Onsdag:
Cykla ½h, hantlar 3×40
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Gå promenad min. 1h
Söndag: Gå promenad min. 1h

Just nu blir det så i alla fall. Kan ju inte ta ut mig för mycket. + att på torsdag eller fredag kanske jag hittar på nåt litet i alla fall. Men inget måste, för jag måååste också vila, haha. Kan ju inte hoppa in i nån himla OS-träning.. jag menar, jag är ju tjock och otränad, så jag får trappa upp lite på det i sinom tid. x) Jaha, nu kan jag inte skriva mer för klockan är halv tio, och jag måste göra mig i ordning eftersom att det blir en tripp till sjukhuset om ca. en kvart. Ha det bäst, skriver nog sen. Bye 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *