Luxormono :)

Jaha, då var man tillbaka från sjukhuset och allt detdär.. jag fick typ fem mediciner utskrivna, köpte ett nässpray, ska ringa tillbaka om tre månader efter att ha gått på strikt diet och gå till en näsbehandlare eller nånting.. Typ det, och lite till. När jag vägde mej så sa typ tjejen ”Jaha.. ojdå, du har visst gått ner en hel del! Sist vägde du 68kg! :O”.. jag bara ”Va?”… Hahaha, jag har ALDRIG NÅGONSIN i hela mitt liv vägt så mycket, aldrig, aldrig, ALDRIG. Så vi fick reda ut det och så fick hon stryka det, personen som skrev det den gången måste ha skrivit fel. Haha, jag menar 68kg? Njeeeeee.. o.0 Nåja.. jag ska ta mej en varm macka nu tror jag väl, antagligen för sista gången på tre måndader, för jag får inte äta det mer nu. -.- Och sen ska jag titta lite på tv kanske.. och.. om jag mår bättre ( för just nu mår jag lite illa och har cpont i huvdet ), så ska jag städa rummet och sånt. För jag vill verkligen göra det. Men det muppiga är ju somsagt att jag mår dåligt. Jag fryser en maaassa ( har tights på mig, vanliga sockar, tjocksockar, minilinne, tröja och morgonrock…. ) och det är himla mupp. Då vill man inte göra någonting, men det som hindrar mig mest är väl huvudvärken. 🙁 Och jag har lite nackspärr också, måste ha sovit knäppt. Förutom det, och att jag saknar Christian, Hanna & Daniel och att det är skola imorgon, så mår jag bäst. Jag är lyyyyycklig som en fågel! ^^ Jag vill passa Tilde, Iza & Olivia snart igen. Mhaha, iaf Tilde, haha. Jag är sååååå bebisifierad! ^^ Okej, Iza är söt också. Och det är absolut inget fel på Olivia, det är bara det att jag älskar bebisar, haha. Som sagt.. nåväl. Det blir väl snart igen, för jag antar att Jonas & Madde vill vara lite för sig själva någon dag kanske. ÅÅÅÅÅÅH det är så fint väder också! Jag är glaaaad och lyyyycklig! 😀 Mohahaha by the way så har jag skrivit fyra inlägg sen i förrgår? o.0 *moi är duktig*

Jag och Hanna har dessutom bestämt oss för att skaffa barn samtidigt, så att vi kan gå på mammagympa tsm och anda mammagrejer, så kan vi gå promenader med våra barn och leka med dem och så får de leka med varandra.. haha, det ska bli så kul. Och så ska vi passa varandras barn lite då och då. Och påtal om framtiden så vill jag flytta hemifrån nu, nu, NU! Jag vill bo i en liten lägenhet tillsammans med min baabe, så ska vi ha det så himla mysigt. Med massa rosa detaljer, maha. Och så ska det vara svart och vitt och rött. Ååååh så mysigt. Mupp vad det är jobbigt att det är typ två år kvar!!!! 🙁 Jaja, vi har i alla fall något underbart och mysigt att längta efter! 😀

Nu är det snart dags att ta bort alla julgrejor också. Det vill jag typ göra snart, för då kan typ.. våren börja, haha. Det känns så i all fall. Och det känns bra. Och jag vill ha rummet där nere. Men då måste vi fixa garderoben som sagt ( jag vill ha vitt, inte guld ). Och taket ska bli vitt såklart. Och vi måste tapetsera om. De tre grejorna är de största sakerna. Sen vill jag ta bort den långa sladden till lampan i taket och byta lampan. Och.. sen behöver jag ett eluttag i badrummet, som mamma och pappa antagligen fixar gladligen eftersom att jag då inte tar upp badrummet där uppe mer än när jag duschar. Och så ska jag fixa gardiner och köpa ny sääääng. Mohahhaha, så fint det ska bli. Mohahaha igen. Och påtal om det så är det massor med grejor som jag behöver köpa. Eller vill köpa.

Jag vill ha:
¤ Jeans och andra kläder
¤ Skor
¤ Sjalar som passar mina skor och väskor
¤ Väskor
¤ Säng ( som sagt )
¤ Reparation av min kamera
¤ Rakapparat ( MÅÅÅÅSTE HAAAAAAA )
¤ Nya blommor till mitt fönster, haha

Och lite till som jag inte kommer på just nu. Och så har jag lovat mig själv nu att inte färga håret fören, i så fall, hösten. För det ska sparas och blir långt och inte slitas i onödan. Så ska jag ha min egna färg hela tiden och till sommaren så blir det en aning blondt också, mohaha. Det ska bli intressant. Mjo, och så detdär med rakapparaten, alltså det behövs verkligen. Den vi har nu suger, och då menar jag verkligen suger. Den suger så mkt att den suger upp skinnet när den rakar. Och det är inte skönt. Man får små sår och det svider när man duschar, nej usch för det. Jag SKA ha en ny, LÄTT. Men så kommer vi också till delen som säger att jag inte får raka benen fören typ påsk, haha. Eftersom att jag och Hanna har lovat varandra det, mahah. Vi ska ju vaxa benen då. Det blir nog inte så skönt, men ganska kul, och ganska lent, skulle jag vilja tro och säga. Men jag behöver ändå rakapparaten till armarna osv. ( alltså armhålan ), för där tänker jag minsann inte vara orakad. x) EUUUUUUUW på det. Om man är tjej. EUW! Nu ska jag kila lite till tänkte jag mej, men det var roligt att skriva här, så jag gör säkert det senare också. Nu ska jag äta och ringa Jonna vid halv två, och sen städa och så ringer Daniel vid åtta. Men någonstans där i mellan så hinner jag nog med en bloggning till haha. För det är kuuuuuuul, och jag är glaaaad och MYCKET lycklig! 😀 Puss på er alla, hoppas ni har det lika bra och är lika glada och lyckliga! <3 Mohaha, det känns så skönt. Jag är really back on track nu, for real! 😀 Byebye igen 😛

One thought on “Luxormono :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *