Dagens tredje inlägg..

..och antagligen sista. Take off, eh?

Jag väntar på tomten. Okej, nej det gör jag inte. Men jag väntar på Hanna och Daniel, det vore trevligt om de kunde logga in på msn snart. Jag vill prata med Hanna och jag vill ha Daniels bilder + lite chat hade vart kul ^^ Men vi ska ju i alla fall prata senare på telefon, så det är inte liiika viktigt. Men jag vill ändå ha bilderna, haha. Och jag vet inte vad jag ska göra, jag har iiiiinget att göra.
OMDDD, nu logga Daniel in på msn, ett under! :O Då var det bara Hanna kvar, komigeeeeeen? Jag har ont i huvudet och har mått dåligt hela dagen, så inte har det blivit någon städning för mig inte. Och inte heller blev det varma mackor, eftersom att Christoffer önskade pannkakor. Nu ska jag skriva lite med Daniel på msn, och förhoppnings Hanna också, om en liten stund. Nåja.. skriver mer sen, fast på detta inlägget. OM jag skriver mer. Byyyye 😛

Back.

Det intressanta ryktet som jag skrev om igår är i alla fall löst, och det var falskt alarm. MEN det kommer att bli sant. Senare. Lahuva… Daniel loggade in och vi pratade en stund men nu stack han för han ska äta, men jag får fortfarande bilderna. MEN HANNA HAR INTE LOGGAT IN ÄN! 🙁 Så nu är jag mupp, måste spela Luxor nu bara för det. Och inte skriva här mer. HEJDÅ! 🙁

OMDDD, JAG HAR KLARAT LUXOR FÖR TREDJE GÅNGEN!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *