Veet – What beauty feels like

Jag har fått en del nu till jul, men allt är inte över än. Ikväll ska jag och Daniel dela ut våra julklappar och på annandag jul så kommer Christian och Cornelius för att fira jul med oss. Det ska bli kuligt!

Jag har fått t.ex:
¤ Veet – hårborttagningsmedel ( rosa förpackning ;D )
¤ Rosa jättemjuk morgonrock
¤ Rosa megamjuka sockar
¤ Rosa vantar ( 2st par ), rosa mössa, rosa halsduk
¤ Rosa skrivblock
¤ Rosa väska
¤ Rosa nattlinne
¤ Rosa nallebjörn, med flera funktioner 😉
¤ Rosa -och svartrandig tröja
¤ Svart väska
¤ Repair shampoo, repair conditioner & total repair treatment
¤ Prynadsängel
¤ Ängellampa
¤ Ny stiftpenna
¤ Julkula med ängelmotiv
¤ Pengar
¤ Ansiktsmaskar
och lite till.

Jag älskar rosa, haha.
Själv har jag ju också köpt fem par trosor, en BH och ett par skor.
Jag är faktiskt jättenöjd. Det är jättekul. Och jättebra. Och jag är glad.
Nu saknas ju bara Christian, Cornelius, mys med Daniel och en träff med Hanna igen. Tja.. och lite till då, typ Stephi och Jonna och alla, haha. Men.. Christian & Hanna är mucho speciella nu, eftersom att jag inte har träffat de på evigheter. Okej.. Hanna träffade jag i förrgår, men det var inte tillräckligt! ^^ Nu ska jag typ spela lite sims 2 till pappa säger att det är frukost, och sen ska jag göra mej i ordning och slå in paket och packa inför övernattningen hos Daniel, hihi. Såå… bye. Puss på er alla! <3

Blog Image
Jag och Hanna vet att vi är störda, så det behövs inte kommenteras. Vi gillart’!

One thought on “Veet – What beauty feels like”

  1. Klart vi gillar’t! 😀
    Haha, du föresten, vet du vad jag kom på? Vi tog typ inga nya bilder alls, förutom de där med tejpen. Dom måste du skicka till mig, föresten. Och paint bilden också ^^
    Dessutom, innan jag glömmer det: jag har hela kina arbetet 😀 Jag hittade det på”det stora datan” igår, men jag tror att jag har den på en CDskiva också. Så det är inte helt förlorat!
    Puss på dig älskipälski, att hälsa på dig igen var mucho skoj! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *