Goood Juuul :D

Nu är det minsann jul, haha. Men jag är inte i stämning än..
Har varit hos mormor med familjen och Jonas och hans barn, och morfar då. 🙂 Det var mysigt. Vi åkte hem vid två för att inte missa Kalle klockan tre, men jag somnade vid tv:n så det sket sej för min del. 😛 Men nu är jag vaken, och klockan är typ tio över fem.. vi ska äta nåt nu. Men jag vet inte vad, och jag är jätteexalterad, eller hur det nu stavas. ^^ Vi ska inte ha julbord, för det är typ ingen som äter det, och mamma och pappa säger att jag älskar denna maten vi ska äta nu, haha. Så det ska nog bli gott! 😀

Jaja. Efter maten blir det julklappsutdelning, mohahahhaha. Jag längtar som en galning, haha. Det är typ hela julen för mej. xD

Nu orkar jag nog inte skriva så mycket mer, men jag hoppas att alla får en himla superbra jul! 🙂 Imorgon får jag förhoppningsvis träffa Daniel, och på annandagjul så kommer Christan och Cornelius. 😀

Pussar på er. Skriver kanske imorgon och berättar mer, eller nåt. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *