Cold as ice

None on the corner have swagger like us, swagger swagger like us, swagger swagger like us.

Ja.. jag har inte kunnat skriva tidigare. Jag har försökt, men denna muppiga bloggen bestämde sig för att inte tillåta det jag skrev. Även när jag tog bort allt och skrev endast ”hejsan”. Det var tydligen inte heller dugligt.. Men jaja. Vad ska man göra?
Jaha, nu ska jag börja med svenska. Precis nu när Hanna skrev till mig på msn. Ska pilla med det tills ungefär åtta, och sen blir det telefon med baby, och sen läggdags vid nio. Ska försöka bli klar med svenskan före åtta, så att jag kan prata lite med Hanna på msn.

Imorgon blir det Daniel efter skolan för hela slanten. Okej, inte för hela. För jag måste göra svenska också. Men för den största slanten. ^^ Det blir nog även svenska på torsdag under sovmorgonen och såklart på eftermiddagen efter skolan. Måstemåstemåste. Annars failar jag och läraren blir sur. Men nu kan jag iaf berätta att vi har endast dessa två redovisningar i svenska, ett prov i gympa, nyhetsuppsats och förhoppningsvis inte geografi kvar tills vi slutar den nittonde. Idag har jag dessutom gjort två prov. Och OMG vad jag blev glad idag dessutom när jag fick reda på att jag hade klarat geografiprovet som vi gjorde förra veckan. SHIIIIIET asså! ^^ Hm, och igår var jag på torp. Det var bra, för jag köpte nya kläder.. 😀

Och.. på torsdag på lunchen så ska jag, Stephi och Malin också ( tror jag ) äta kebab! Mumma! Fast för min del blir det ju bara pommes i kebabsås, men I love it. Så det ska nog gå bra. Och på fredag blir det inget julbak, för Jenny kunde inte. Men vi får väl ta det på lovet istället. 🙂 På fredag blir det istället en Stephi som kommer till mej och sover över, och på lördagen blir det återträff för vår förra klass. Thai & bowling, det ska bli kul. Hm, och så kanske det blir Daniel efteråt, om han orkar såklart ( lan på fredag – lördag ). På söndag blir det julbak med släkten. Det innebär småbarn och pepparkaksdeg som jag kommer få ont i magen av. ^^ BAH, jag vill skriva massa mer nu, men jag MÅÅÅSTE verkligen göra svenska, så jag får la skriva mer sen då. Om jag hinner.

Pussaah*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *