Don’t stop now

My best friend,

we have so much in
common.

Dagen har varit ok.
Hade sovmorgon till kvart över tio, men jag åkte in som vanligt till skolan för att plugga franska inför provet vi skulle ha första lektionen. Det gick ganska så bra, förutom den först hörförståelsedelen då man skulle kunna höger och vänster, haha. Efter provet gick jag och Malin och åt, och efter det stack vi till Östrabo för att hälsa på kompisar. Det var roligt, men vi kände oss lite som outsiders när vi ”inkräktade”. Sen var det geografi och matte. Det var ok, men jag var så trött, så jag trodde jag skulle somna. Mupp. Daniel följde mej ner till Kampenhof och sen åkte jag hem. Och hemma har jag ätit, tittat på tv, snackat i tele med Daniel, pluggat en del. Skulle ha snackat med Hanna också, men Tove snodde telefonen. Så jag och Hanna har bokat in en tid imorgon istället. Jag skulle även ha vart iväg till en kompis idag och tittat på hennes kaniner osv, men det får bli till lovet istället för jag hade ju som sagt läxa. Eller har, för jag är inte riktigt klar än.

Nu skriver jag inte mer, för jag vill sova. Men imorgon, då tusan! ^^

Blog Image
Daniel du betyder så himla mycket för mig, jag älskar dig.
1 år och 8 månader med dig den 27:e <3

One thought on “Don’t stop now”

  1. Ohyes, imorgon då smäller det! 😀 Jag skulle vilja påtså att det var alldeles för länge sedan sist! o: Dessutom måste jag bara berätta att jag slog henne sen, när hon kom tillbaka ner ^^
    Du är strössel på min glass gummis <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *