Yster, mr X?

You should know that I love you so <3

Du är ALLT för mig, Daniel Ström. Jag fattar inte vad jag tänker med ibland. Jag är störd.. Förlåt om vissa saker går ut över dig. Det är du inte värd. Visserligen har vissa saker med dig att göra, ibland kan det vara så. Men både du och jag vet att jag har super-PMS ibland, och då kan det lätt bli du som får vara offer. Förlåt för det, det borde vara Christoffer ( haha nej, men det rimmade, så jag kunde inte låta bli ^^ ). Det borde inte vara någon som inte har med det att göra. Men jag lovar, jag ska bättra mig. Jag tror jag har gått in i väggen btw. Allt med skolan och allt annat har blivit för mycket. Jag kämpar för att prestera och göra det allra bästa. Att finnas där för alla. Och det går inte. Inte just nu. Jag måste ta ledigt. Ledigt från det mesta. Och jag behöver stöd. Från er. Från dig. Jag behöver 100% förståelse. Jag vill bli som jag var i åttan.

Jag älskar ju dig Daniel Ström, av hela mitt hjärta, så det sista jag vill är att pajja allt. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *