Disney Channel

Oh jaaaaa, vi har fått fler kanaler till våran extremt bästa tv. 🙂 Typ 3:an, 6:an, cartoons, alla channel+, ZTV osv! Mohahaha.

Wellwell.. okej, jag har pluggat arslet av mej pga alla saker vi ska ha och prov och sånt, och nu visar det sig att t.ex provet vi ”ska ha” på fredag inte är på fredag längre, utan mer exakt nästa fredag. Fy tusan, men jaja. Det kanske är lika bra att jag har pluggat massor, för då slipper jag väl plugga massa sista dagen istället. Däremot har vi också en inlämningsuppgift i SO och prov i NA på onsdag nästa vecka. Och imorgon har jag och Mariam nyhetsuppläsning. -.-

Jag längtar tills helgen. Har två alternativ om vad som händer på fredag..
1. Jag är med Jonna och hon sover hos mej tills på lördag
2. Jag är med Daniel och åker till torp med han och fixar glasögon och pappapresenter + att han sover hos mej sen.

Hm.. jaja, jag måste fundera på det. Annars ska jag och Jonna leka nästa helg. ( för det är nämligen så att alternativ 2 var det första alternativet från början ). Btw, jag fyller åååår snaaart! 😀 Nåja, på lördagen leker jag med den jag är med sen dagen innan och på söndag är det fars dag. Och jag ska väl även vara med min kusin Beatrice också, om allt står rätt till. Jag vet dock inte vad vi ska göra men..

Nu måste jag sluta, för Daniel ringer mej vilken sekund som helst ( han skulle ringa sju, och klockan är exakt 19.00 ). Så jaa.. jag kanske skriver mer senare. 🙂 Tjolahoppsanhej och kanske en svej! Pussaah*

Kvinnor tänker oftare på sitt
utseende än sitt inre,
för att män har lättare
att se än att tänka. Haha, jag älskar dej Daniel Ström, du är mitt allt. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *