Don’t turn around

Jahopp. Då var det dags att skriva lite i bloggen igen då. Haha, jag suger verkligen ganska hårt på det. Bättre på bilder, som sagt. Menmen.. jag vill verkligen börja skriva här igen. Så får la göra det mer nu.

Har lagt upp en plan nu på vad jag ska göra vilken dag. Alltså, detta handlar om läxor och prov. Jag måste verkligen plugga arslet av mig nu om jag ska komma någon vart. Och jag vill verkligen att det ska gå bra för mig, så det gäller allt eller inget. Jag väljer.. allt. Och franskan ska jag ge mig tusan på att jag ska klara av!

Häromdagen fyllde min älskling 16 år. Det betyder även att jag fyller 16 om.. hm.. 15 dagar skulle man väl kunna säga. Man kan ju inte räkna med dagen då jag fyller, för det är ju den dagen det är. Så det är15 dagar som ska gå, innan det blir the D day. Uh, jag längtar massor! Det ska bil kul, kul, kul. Jag önskar mej en del också, som jag väldigt gärna vill ha ( konstigt va? ).. Jag tänkte faktiskt skriva upp en del av min önskelista här:

¤ Engelska böcker
¤ Rakapparat ( rosa )
¤ Smycken, silver ( halsband, armband, ringar )
¤ Cam
¤ Rosa saker
¤ DVD -filmer
¤ Melrose Place säsong 3-10
¤ Scrubs
¤ Reparera min kamera
¤ Extern hdd

Jag har ont. I magen. I mina bihålor. Det SUGER.
Jag vill ha min älskling här nu som kan ta hand om mej. Nu, nu, nu.
Hm.. nu behöver jag ny musik att lyssna på. Really, nu på en gång. Jag börjar tröttna ganska rejält på mitt musikförråd nu. Även om det finns massor. Så mycket så att jag inte ens har lyssnat på allt än. Så vill jag ändå ha nytt. Och jag behöver göra en lite makeover på migsjälv snart. Typ:

¤ Toppa håret
¤ Sola solarium
¤ Träna
¤ Sluta blåsa och platta håret
¤ Färga håret ?
¤ Skaffa lösnaglar

Det är lite på min lista hittills.
Nu ska jag snacka lite på msn med min älskade Daniel och lyssna lite på musik, innan jag ska sussa så gott i min säng. Natti på er alla, pussaah*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *