Panik, pnaki, aknip?

Uh, nu börjar mitt jobbiga lov.

Fre: Myskväll hos Jenny
Lör: Bio, och mys med Daniel ( sova tills sön )
Sön: Daniel
Mån: Daniel ( sova tills tis )
Tis: Torp
Ons: Malin, Stephi, Vicky, Cissi ( sova tills tors )
Tor: Cissi.. hem.. Daniel ( sova tills fre )
Fre: Daniel.. hem.. Malin ( sova tills lör )
Lör: Malin.. hem.. Får se vad som händer

+ geografi inlämning, och plugg
+ natukunskap prov
+ datakunskap prov
+ nåt mer?

UUUUUUUH. Men jaja, detta klarar väl jag. På nåt sätt.
Idag har jag iaf sovmorgon. Ska ta bussen 10.15, för att möta Stephi, Vicky och Maja tio i elva. Sedan blir det fort upp till skolan för att träna på redovisningen som ska ske 11.30. Hmm.. sedan efter alla redovisningar så tror jag att vi får gå hem. 🙂

Jag måste köpa present till Daniel. Och.. köpa nytt schampo och balsam. Det är snart slut. Och måste köpa en parfym ( min har vart slut nu i typ en månad.. ) och.. massa mer. Typ kläder. Typ jeans. Typ tröjor. Och typ underkläder. Typ massa pengar försvinner. Som vanligt. Sen blir det muppsaker. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ…

Hanna jag saknar dej. <3

One thought on “Panik, pnaki, aknip?”

  1. Aaw, din stackare. Jag blir stressad bara av att tänka på hur stressigt du kommer ha det! :O
    Men det löser sig nog ska du se. Annars kan du ju alltid kasta ett ägg på någon som förtjänar det, då känns det bättre – jag lovar.
    Jag saknar dig också <3 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *