Come back to Texas :*

Jag är med Daniel nu, och vi ska titta på Melrose Place och mysa. 🙂 Det ska bli kuuul och mysigt. ^^ Har försökt att översätta lite av Hannas text också medan Daniel var på toa. Men det är lite jobbigt, så jag får göra det när han har åkt imorgon eller nåt. Men aja. Jag vet att det var ett tag sen du skrev det, men jag har inte kunnat. 🙁

COME BACK TO TEXAS, IT’S NOT THE SAME SINCE YOU WENT AWAY. Hanna I miss you! Längtar som tusan tills vi träffas igen om typ tre veckor! :* Älskar dej, bara så att duvet.

Blog Image
Haha älskling bli inte sur på mej nu (a) <3
Bye pussaah*

One thought on “Come back to Texas :*”

  1. Haha, du kunde inte ha valt en charmigare bild va? xD
    Jag miss you very jättemycket. Verkligen för mycket! Men tre veckor går fort darling (det intalat vi oss i alla fall), och sen smäller det! 😀 Jag älskar dig, även om du är seg på att översätta och lägger upp fula bilder på mig :* <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *