Oj vilken rolig rubrik.. ”Seeeg”

Jag är seg på att skriva. Ungefär lika seg som Hanna är på att lägga upp bilder på bilddagboken. Så istället bloggar hon för mej, och jag lägger upp bilder för henne.
Typ så ja.

Usch, jag orkar faktiskt inte skriva nu. Ville bara säga hej typ. En snabbis. För att få in någonting i denna lilla blogg. Eller liten är den ju inte. Detta blir mitt 153:e inlägg. Men iaf. Den är lite… inaktiv för tillfället. Men nåja. Det går lite framåt. Det är så mycket att göra nu bara. Typ pojkvän, kompisar, gäster, familjen, läxor, annat. Det är mycket som tar upp tid. Så mycket tid att jag inte hinner att blogga. Men jaja, som sagt. Jag ska börja ordentligt. Någon gång. Nu ser det lite bättre ut i alla fall.

Jag älskar Daniel.
Jag älskar Hanna.
Jag älskar min familj.
Jag älskar sims. Jag laddar ner sims. Jag ska spela sims dagarna långa.
Jag älskar mycket.

<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *