Nu vill jag

Nu vill jag skriva lite. Det vill jag faktiskt. Jag vill skriva om en sak jag stör mej på. Typ.. folk som inte har ett eget liv. Sådana som måste typ hitta någon som de kan stödja sig mot, 24/7. Sådana som verkligen lever för den andra. Som slavar för den andra. Som har precis samma åsikt som den andra. Eller värre, sådana som egentligen inte alls har samma åsikt som den andra, men inte säger det. Som säger att den tycker likdant. USCH! Skaffa ett liv menar jag. Ett eget. De som beter sig så kan ju knappast ha något eget självförtroende alls. Usch. Usch. USCH. De lever i princip för den andra. Blä. Jag får skabbiga tankar. Det är äckligt. Jag förstår mig inte på sådana.

Det värsta är att jag känner sådana personer. Känn er träffade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *