What do you want me to do about it?

True. What do you want me to do about it?

Jag är såååå trött! Seriöst.. mjaja jag ska snart sova men jag pratar med Isak på msn nu, och jag kan ju inte dissa han liksom. Haha ^^ Så jag får gå och lägga mej om en stund.
Well idag så har jag vart i skolan. Eller nej, vi kan börja med från morgonen. Nåväl.. Jag vaknade 06.18 och var pigg som bara den ( nää kanske inte.. ) och jag var iaf hypertät i näsan, och behövde gå på toa, så jag gick på toa ( men innan det knarkade jag nässpray.. ) hm aah. Och sedan så var jag så trött, så jag somnade igen. Och vaknade inte fören mamma sa ”ALIXXXXXXXX klockan är SJU!”.. Det blev till att duscha håret och blåsa håret och platta håret och fixa håret och sminka sej och äta lite frulle, välja kläder och… missa bussen. Så mamma fick köra mej till skolan. ( Jag blev fem minuter för sen.. ) Well.. ( detta är lite av mammas dag ) när mamma skulle åka hem igen och så, så såg hon en bil som typ hade kvaddat och låg uppochner i ett dike, hon stannade och såg en snubbe ( som visade sej vara Henrik Johansson, 18 år, Östrabo, nyligen fått sitt körkort.. 2 månader sen ) som satt i diket och grät och pratade i tele ( med ambulans ), eller ja, han försökte prata iaf. Men mamma fick ta över och sånt. Sedan tog hon in han i våran bil och tog hand om honom tills polis och ambulans anlände. Hon ringde även hans föräldrar. Killen satt och grät och mamma höll om honom. AWWWW. Min Mamma ( med stort M ) är dagens hjälte. Nåja.. jag kom iaf fem minuter försent ( det låter inte så farligt längre.. ) och sa förlåt och så vidare. Vi hade Samhällskunskap. Och vi hade läxa i det. Jag hade glömt mitt papper hemma. Men som tur var så kunde jag berätta om det iaf. PÅ engelskaaa..

Sedan hade vi matte! YEAAAAY! 😀 Me like matte, a lot! 🙂 Dagen fortsatte med lunch, det var pannakakor i skolan. Och gissa vem som fick sitta och titta på när hennes kompisar åt hennes favoriträtt!? Jo… JAG! 🙁 Dumma Alix som inte har beställt specialkost än……. Nåja, jag fick äta ett halvt äpple och tre riskakor. xD Juste ja, Daniel köpte en chokladboll till mej oxå 😀 <3

Well, lektionerna fortsatte med engelska, och svenska. Vi fick reda på att våran lärare i dessa två ämnen ska vara ledig på mån, fre och mån. Vilket betyder att vi kommer att sluta 10.40 på måndagar och 10.30 på fredagen. YEAAAAAAAAH! Mjamja… sen var skolan slut för veckan. Jag, Malin, Sara, Stephi, David & Maja P fortsatte vår kos till…… utanför skolan. Då kom Moyle och Nilla. Och sen kom typ Pernilla. Och sen sprang David iväg och hämtade Daniel åt mej xD Så han kom oxå, och vi stod och pratade ett tag tills Daniel gick. Och sedan var det…. dags för oss andra att tralla vidare. Jag, Malin, Sara, Stephi, David & Maja P stannade till vid Rådhuscafét och fikade. Sen så gick jag och Stephi till Kampenhof och satt där och pratade en del. Ganska länge. Och sen mötte jag Adam. Och Filip Snabb. 🙂 Nåja.. Efter att Stephi hade blivit hämtad av sina föräldrar ( tror jag det var iaf.. ), så gick jag upp till sjukhuset där mamma väntade på mej. När vi precis skulle åka så ringde mormor och sa att hon fick komma hem över helgen. Så våra planer på att åka till torp gick i fördärvet och vi fick köra mormor till Stigen ist. Men det var bättre! 🙂 <3 Morfar följde oxå med. Och uppe hos mormor fanns även morbror Jonas. Vi satt där tills… sju kanske och sen tralla jag och mamma iväg. Jag fick med mej ett par örhängen av mormor. 🙂 I äkta guld. Och fick även reda på att hon har vart förlovad innan hon blev förlovad med min morfar.. (a)

Well.. och sedan åkte vi hem och typ åt och tittade på POTC2. Sorry om jag skriver slarvigt idag/ikväll, men som jag sa i början: JAG ÄR TRÖÖÖÖÖTT!
Jo juste, påväg till mormor så köpte vi en blomma på blomsterlandet till Cornelius. 🙂 Imorgon ska Daniel komma hem till mej och sova. Vi ska även ut med familjen och spela bowling + äta thaimat. Mohhahah. Nu orkar jag inte skriva mer.

Pussaah* Alix
DANIEL STRÖM JAG ÄLSKAR DEJ! LOVE FOREVER BABY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *